minoo Üye Bahadir_fb' Alıntı: Şarj aleti sağlam sorun yok ama sorun ne bende anlamadım Benimde ihtiyacım yok ama heves ettik işte Ne zaman almaya çalıştın? Önceden adreste harf kısıtlaması vardı şimdi istediğin uzunlukta yazabiliyorsun Genişletmek için tıkla ... Az önce denedim. 1 saat falan oldu
Bahadir_fb' Alıntı: Şarj aleti sağlam sorun yok ama sorun ne bende anlamadım Benimde ihtiyacım yok ama heves ettik işte Ne zaman almaya çalıştın? Önceden adreste harf kısıtlaması vardı şimdi istediğin uzunlukta yazabiliyorsun Genişletmek için tıkla ... Az önce denedim. 1 saat falan oldu
Bahadir_fb Üye Türe' Alıntı: Acaba powerbank soketlerinde olabilir mi problem ? Genişletmek için tıkla ... Şarj alıyor ama dolmuyor daha ikinci şarja takışım ilk taktığımda da iki ışık yanıyordu aynı şarj aletiyle 7 saatte dolmuştu minoo' Alıntı: Az önce denedim. 1 saat falan oldu Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir sorun oluyor ki?
Türe' Alıntı: Acaba powerbank soketlerinde olabilir mi problem ? Genişletmek için tıkla ... Şarj alıyor ama dolmuyor daha ikinci şarja takışım ilk taktığımda da iki ışık yanıyordu aynı şarj aletiyle 7 saatte dolmuştu minoo' Alıntı: Az önce denedim. 1 saat falan oldu Genişletmek için tıkla ... Nasıl bir sorun oluyor ki?
Karavelaa Üye Türe' Alıntı: Bende Xiaomi var. Yaklaşık 10 saatte tamamen doluyor 10400 mah. Kabloda sıkıntı olmasın ? 100 dk mı ? M8 o sürede şarj oluyor onun 5 katı bir cihaz nasıl aynı sürede şarj olabilir ki ? Genişletmek için tıkla ... mAh maksimum 2,4 yani telefondan telefona değişiyor
Türe' Alıntı: Bende Xiaomi var. Yaklaşık 10 saatte tamamen doluyor 10400 mah. Kabloda sıkıntı olmasın ? 100 dk mı ? M8 o sürede şarj oluyor onun 5 katı bir cihaz nasıl aynı sürede şarj olabilir ki ? Genişletmek için tıkla ... mAh maksimum 2,4 yani telefondan telefona değişiyor
Türe Üye Karavelaa' Alıntı: mAh maksimum 2,4 yani telefondan telefona değişiyor Genişletmek için tıkla ... Öyle ama yine de 100 dk çok kısa o güçteki bir cihaz için.
Karavelaa' Alıntı: mAh maksimum 2,4 yani telefondan telefona değişiyor Genişletmek için tıkla ... Öyle ama yine de 100 dk çok kısa o güçteki bir cihaz için.
Karavelaa Üye Türe' Alıntı: Öyle ama yine de 100 dk çok kısa o güçteki bir cihaz için. Genişletmek için tıkla ... İyi bir şey mi yani ?
Türe' Alıntı: Öyle ama yine de 100 dk çok kısa o güçteki bir cihaz için. Genişletmek için tıkla ... İyi bir şey mi yani ?
Türe Üye Karavelaa' Alıntı: İyi bir şey mi yani ? Genişletmek için tıkla ... Yani elbette. Benimki 10 saatte oluyır çünkü.
Karavelaa' Alıntı: İyi bir şey mi yani ? Genişletmek için tıkla ... Yani elbette. Benimki 10 saatte oluyır çünkü.
Bahadir_fb Üye Karavelaa' Alıntı: İyi bir şey mi yani ? Genişletmek için tıkla ... Senin 1.5 saatte dolan cihaz nedir?
Karavelaa' Alıntı: İyi bir şey mi yani ? Genişletmek için tıkla ... Senin 1.5 saatte dolan cihaz nedir?
Karavelaa Üye Bahadir_fb' Alıntı: Senin 1.5 saatte dolan cihaz nedir? Genişletmek için tıkla ... Moto g.Normal şarj aleti 0.5A veriyor.
Bahadir_fb' Alıntı: Senin 1.5 saatte dolan cihaz nedir? Genişletmek için tıkla ... Moto g.Normal şarj aleti 0.5A veriyor.
Bahadir_fb Üye Karavelaa' Alıntı: Moto g.Normal şarj aleti 0.5A veriyor. Genişletmek için tıkla ... Tamamda biz powerbankı doldurma süresinden bahsediyoruz. Sen telefonun dolma süresini yazıyorsun
Karavelaa' Alıntı: Moto g.Normal şarj aleti 0.5A veriyor. Genişletmek için tıkla ... Tamamda biz powerbankı doldurma süresinden bahsediyoruz. Sen telefonun dolma süresini yazıyorsun
Karavelaa Üye Bahadir_fb' Alıntı: Tamamda biz powerbankı doldurma süresinden bahsediyoruz. Sen telefonun dolma süresini yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Bence herkes farklı şeylerden bahsediyor
Bahadir_fb' Alıntı: Tamamda biz powerbankı doldurma süresinden bahsediyoruz. Sen telefonun dolma süresini yazıyorsun Genişletmek için tıkla ... Bence herkes farklı şeylerden bahsediyor
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Konu Sahibi konuya dönersek iyi olacak kocaman başlık, "ZenPower" != "Moto G"
Karavelaa Üye Mesut Aktaş' Alıntı: konuya dönersek iyi olacak kocaman başlık, "ZenPower" != "Moto G" Genişletmek için tıkla ... Ne alakası var.
Mesut Aktaş' Alıntı: konuya dönersek iyi olacak kocaman başlık, "ZenPower" != "Moto G" Genişletmek için tıkla ... Ne alakası var.
Mesut Aktaş Emekli Yönetici Konu Sahibi ben veya başkası MotoG kaç saatte doluyor diye bir soru geçmedi, konu başlığında da olduğu gibi ZenPower dan bahsediliyor
ben veya başkası MotoG kaç saatte doluyor diye bir soru geçmedi, konu başlığında da olduğu gibi ZenPower dan bahsediliyor
minoo Üye Karavelaa' Alıntı: @Mesut Aktaş ayrıca konu yanlış yere açılmış aksesuar bölümüne açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten. @Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim.
Karavelaa' Alıntı: @Mesut Aktaş ayrıca konu yanlış yere açılmış aksesuar bölümüne açılması gerekiyor. Genişletmek için tıkla ... Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten. @Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim.
Bahadir_fb Üye minoo' Alıntı: Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten. @Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... Satın alım sırasında adres defterinde Yeni adres seçeneğini kullanıp ilçe eklendiğinde başarılı olduğunu görebilirsin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli dosyalar Eklentileri görebilmek için Giriş yap veya üye ol.
minoo' Alıntı: Konu yanlış yere açılmadı, konuyu taşıyan bendim zaten. @Bahadir_fb "ilçe" yazılması zorunlu alandır uyarısı aldım, ilçe yazacağım bölüm yoktu ama. Ben de vazgeçtim. Genişletmek için tıkla ... Satın alım sırasında adres defterinde Yeni adres seçeneğini kullanıp ilçe eklendiğinde başarılı olduğunu görebilirsin Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bahadir_fb Üye minoo' Alıntı: Ben pcden yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Telefondada kayıtlı adresi kullanınca aynı hatayı veriyor yeni adres seçip ilçe ekleyince oluyor
minoo' Alıntı: Ben pcden yapmıştım Genişletmek için tıkla ... Telefondada kayıtlı adresi kullanınca aynı hatayı veriyor yeni adres seçip ilçe ekleyince oluyor
teknolojibaronu Üye Cumartesi ve pazar iş gününden sayılmaz diye biliyorum. Hayırlı olsun güzel günlerde kullan.
Karavelaa Üye Xiaomi ile ZenPower boyut olarak tamamen aynımı ? Xiaomi kılıfını ZenPowerda kullanmayı düşünüyorum.Ne dersiniz? ASUS:90.5 x 59 x 22 mm XiaoMi:9 x 7.7 x 2.2cm (L x G x T) Son düzenleme: 5 Ağu 2015
Xiaomi ile ZenPower boyut olarak tamamen aynımı ? Xiaomi kılıfını ZenPowerda kullanmayı düşünüyorum.Ne dersiniz? ASUS:90.5 x 59 x 22 mm XiaoMi:9 x 7.7 x 2.2cm (L x G x T)