mbmeva
Üye
merhaba sorunu giderdinizmi acaba giderdiyseniz nasıl yaptınız anlatabilirmisiniz? tr sku bulamadım ben.arkadaşlar bir şekilde unlock olmadan ww recovery kurdum sonrada ww güncellemeyi yaptım artık tr kurulmuyo zaten
yanlız sd karttan yüklemeyi yaptıktan sonra fw faill diyor sonrasında wipe cach yapıp başlatıyorum açılışta asus yazısının altında dönüp duruyor akşamdan beri açılır diye bekledim şarjda ama açılmadı sanırım fw ile alakalı şimdi nasıl yaparız
yada tr img dosyası nerden bulurum raw yazanların hepsi ww yardımcı olun şu tableti bugün açalım kaç gündür uğraşıyorum
ayrıca root img dosyasını attığım zaman recovery ye girmiyor bootta sürekli reset atıyor
ww recovery kurulu
ww update de yapıyorum güncellemeyi yiyor
yanlız yeniden başlattığımda fwu fail diyor açılış logosunda dönüp duruyor bi yardımcı olun ne yapmalıyım buraya kadar geldim
merhaba cözüm buldunuzmu acaba bulduysanız nasıl yaptınız?arkadaşlar bir şekilde unlock olmadan ww recovery kurdum sonrada ww güncellemeyi yaptım artık tr kurulmuyo zaten
yanlız sd karttan yüklemeyi yaptıktan sonra fw faill diyor sonrasında wipe cach yapıp başlatıyorum açılışta asus yazısının altında dönüp duruyor akşamdan beri açılır diye bekledim şarjda ama açılmadı sanırım fw ile alakalı şimdi nasıl yaparız
yada tr img dosyası nerden bulurum raw yazanların hepsi ww yardımcı olun şu tableti bugün açalım kaç gündür uğraşıyorum
ayrıca root img dosyasını attığım zaman recovery ye girmiyor bootta sürekli reset atıyor
ww recovery kurulu
ww update de yapıyorum güncellemeyi yiyor
yanlız yeniden başlattığımda fwu fail diyor açılış logosunda dönüp duruyor bi yardımcı olun ne yapmalıyım buraya kadar geldim
Yardımcı olabilme ihtimaliniz varmıdır acaba?apağı açıp altta model numarası var, benim tabletimde z170cg yazmakta.
her yolu denedim ama bir türlü WW sürüm kurulmuyor, recovery değiştikten sonra WW yazılım atılıyor fakat reboot yapınca fw hatası veriyor alet, güç bela tekrar TR recovery kurdumda öyle açabildim aleti...cihaz şuan rootlu TR rom kurulu bir şekilde system/priv-app içindeki asusincallUI (asus calling screen) uygulamasını aktif etme yolu varmıdır? apk mirror'dan calling screen.apk bulup oraya atıp permission değiştim ama uygulamayı görmüyor sistem...kapağı açıp altta model numarası var, benim tabletimde z170cg yazmakta.
yapan arkadaş nasıl yaptıysa bi video çeksede faydalansak, yada kendiside yapamadı yaptım diye yazdı buraya, 70 TL ye yapan adam zaten ayrı bi kafa yapısı....superonline bu tableti sadece bize vermedi sanırım yaklaşık 10 bin tane dağıttığını biliyorum.yok mu bi çözüm bulan güzel bir insan.
aynen kardeşim bu meret cihazı telefon olarak kullanmak istememin amacı ev telefonu niyetiyle kullanmak bu koca takozu cebimizde taşıyacak halimiz yok.hem merak hem hobi.bu takoz durduğu yerde bir işe yarasın.olmasa da olur bu saatten sonra.yapan arkadaş nasıl yaptıysa bi video çeksede faydalansak, yada kendiside yapamadı yaptım diye yazdı buraya, 70 TL ye yapan adam zaten ayrı bi kafa yapısı....
@Seglopsi gereksiz bir video paylaşımı yapmadım, İhtiyacı olan bana ulaşıp telefon özelliğini açtırıyor. Müşterilerimin aklına laf etmen hiç uygun değil, burada özür dilemem gerekir. Herkes her şeyi bilecek diye bir kaide yok, emek yok demişsiniz, siz bu iş için siz ne kadar emek harcayıp da sonuca ulaşabildiniz. Yazılım işini pek çoğu tek tuşa basarak halledebilirim zanneder, fakat işin arka planı zannettiğiniz kadar kolay olmuyor. Sağlıcakla kalın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?