Arkadaşlar ben bugün asus ZenFone 5i lollipop.a tenderloin.romu yukarıdaki romların içinden benimkine uygun olanı seçtim.çok basit.indir telefon hafızasına at.yeniden başlat sonrası arkana yaslan.
Bende daha önce Zenfone 6 için lolipop güncellemesi indirip yükledim. Ama bu telefonlarda şöyle birşey var arada başka bir Güncelleme varsa bildiğim kadarıyla ilk onu güncellemek gerekiyor. Ben öyle yapmıştım. Mesela sizin şu an 4.4.2 ise telefonunuz ve lolipop 5.1.1'e Güncelleme yapacaksanız arasa lolipop 5.0 yüklemenizi istiyor ve sonra lolipop 5.1.1'e geçmenizi istiyor. Bildiğim kadarıyla Yanlışta biliyor olabilir.
ZenFone 4 [A400CTG] lollipop yükleyemenlere yardımcı olabilirim ben lollipop yükledim.rootladım baya hoşuma gitti.burayı yazın gerekli dosyalar ve anlatımı ekleyeyim
arkadaşlar zenfone 6 telefonumda android 4.4.2 WW 2.22.40.44 sürüm var. Lolipop kurulumu otadan gelmiyor. Manuel kurulum için olan linkler hep kırık çıktı yardımcı olabilecek var mı?
arkadaşlar zenfone 6 telefonumda android 4.4.2 WW 2.22.40.44 sürüm var. Lolipop kurulumu otadan gelmiyor. Manuel kurulum için olan linkler hep kırık çıktı yardımcı olabilecek var mı?