troubleman
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba,Arkadaş lar Ben Dahili Hafızaya W.W 6.6.3 atıyorum ama bana hiç bir güncelleme veya bildirim Gelmiyor gelmiyor. bende W.W 6.6.2 gösteriyor.
ne yapmalıyım ? Android Sürüm 4.4.2
EvetYeniden başlatmayı denedinmi?
Şu anki sürümün ne?
Ayarlar - hakkında - yazılım bilgisi - derleme numarası
Burdan bak bi kaç?
file:///C:/Users/PC/Desktop/Screenshot_2015-07-07-00-58-33.jpgŞu anki sürümün ne?
Ayarlar - hakkında - yazılım bilgisi - derleme numarası
Burdan bak bi kaç?
file:///C:/Users/PC/Desktop/Screenshot_2015-07-07-00-58-33.jpg
Derleme numarası
KVT49L.TR_ZenFone-V6.6.2-20141223
044000276_201406091104
Evet telefon zenfone 4 bendeki sürümde arkadaşınkiyle aynı. Hiçbir şekilde güncelleme dosyasını görmüyor cihaz. Recovery moda da alınmıyor.Zenfone 4 müydü senin telefon?
Merhaba,Aynı sorun bende de var. Ne yaptıysam güncelleme işlemini gerçekleştiremedim. Manuel de yüklenmiyor, otomatik olarak zaten bulmuyor. Recovery moda da girmiyor. Kilitli bir yazılım mıdır nedir anlayamadım.
Telefon: ZENFONE4
Tamam işte dediğiniz şekilde ilk önce 6.6.3.0'ı telefonun ana dizinine kopyalayarak kurmaya çalıştım telefon güncellemeyi görmedi. Sd kart takarak denedim olmadı. Fabrika ayarlarına sıfırlayarak tekrar denedim yine olmadı. platform-tools klasörünün içerisine kopyalama ve cmd komutları ile DroidBoot moduna alarak denedim buradada power ve ses kısma tuluyla recovery moda geçmiyor cihaz.Merhaba,
-Öncelikle verilerinizi yedekleyip temiz kurulum için bunu kurunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızsonraLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lütfen sonuçları bizimle paylaşın [ZenFone 4 (A400CG) için geçerlidir.]
Tamam işte dediğiniz şekilde ilk önce 6.6.3.0'ı telefonun ana dizinine kopyalayarak kurmaya çalıştım telefon güncellemeyi görmedi. Sd kart takarak denedim olmadı. Fabrika ayarlarına sıfırlayarak tekrar denedim yine olmadı. platform-tools klasörünün içerisine kopyalama ve cmd komutları ile DroidBoot moduna alarak denedim buradada power ve ses kısma tuluyla recovery moda geçmiyor cihaz.
Deneyebileceğim başka bir yol var ise tavsiyelerinizi bekliyorum.
Platform Tools indirme linki falan var mı?
bnde ki güncelleme dosyasının için de recovery.img yok :S
Ben bundan bişey anlamadım video çekebilirmisin
Evet.Firmware dosyasını telefona rar olarak mı atıcaz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?