asus zenfone 2 ön sipariş fiyatı.

Sponsorlu Bağlantılar

andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
asus zenfone 2 ön sipariş fiyatı.

reklam olarak mı girer bilmiyorum ama bu sitede ilanı gördüm. altta bi numara vardı numarayı aradığımda bir bayan çıktı ilaniçin aramıştım diyince bekleyin bağlıyorum diyip başka birini bağladı. açan kişiyle aramızda gecen diyalog:
-zenfone 2 için aramıştım.
-mart ayında elimizde olucak o zaman satışa çıkıcak.
- 2 gb modeli mi 4 gb modeli mi?
- 4 gb modeli.
- fiyat kesin mi?
- 3 aşağı 5 yukarı bu fiyat fazla oynama olmaz.
- peki mart ayında kesin gelir mi?
- mart ayında gelicek ama ihtalat olduğu için aksaklık falan olursa onu bilemem dendi. mart ayında gelir mi sizce ne kadar doğrudur. bilgisi olan var mı?

Rainesto

Rainesto

Üye
Tükendi diyor

• Beğen
Tepkiler: andezitt
Rainesto

Rainesto

Üye
ben aradığımda mart ayında gelicek dendi bilemiyorum. zaten mart ayında gelicekse bu fiyata gelicekse başka getiren yerler de illaki olur.

Siteyi ilk defa görüyorum pek yardımcı olamayacağım.Aslında Asus herhangi bir operatör ile anlaşma yapsa çok daha iyi olur

• Beğen
andezitt

andezitt

Üye
    Konu Sahibi
Siteyi ilk defa görüyorum pek yardımcı olamayacağım.Aslında Asus herhangi bir operatör ile anlaşma yapsa çok daha iyi olur
bende siteyi ilk defa görüyorum ama benim kafama takılan mart ayında gelip gelmiyeceği. haziran falan diyenler vardı ondan şaşırdım. aslında oparatör ile anlaşsa çok güzel olucakta yapmıyorlar işte.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Murat Alper

Murat Alper

Üye
Aman dikkat edin sonra salatalık hıyar göndermesinler de :ehe. :kop:

• Beğen
KayraBey

KayraBey

Üye
Bu fiyata gelirse ortalığı dağıtır...

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yalnız , harbiden bu fiyattan gelirse çok kötü şeyler olur. Ama ben malesef bu fiyattan geleceğine inanmıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Furkan Emekli
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
1.000 tl bile yeterince ilgi görmesine sebep olacak bence.
Açıkçası ben 1000 liraya da razıyım. Ama insanların algısında 1000 lira barajı var. Yani 1000 lira değil de 989 lira gibi bir fiyata sahip olsa yer yerinden oynar. Bu sitedeki 799 lira gerçekse zaten neler olacağını söylemek bile istemiyorum.

0MG90

0MG90

Üye
800 liradan gelirse iyi olur hele 4GB modeli ise...

caps6

caps6

Üye
o fiyata gelmez zenfone 6 800 liradan giriş yapmıştı.. Zenfone 2 daha üstün bir telefon fiyatıda fazla olur. Sitede belirtilen fiyata gelirse piyasayı sallarlar 4gb lı telefon sonuçta.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
o fiyata gelmez zenfone 6 800 liradan giriş yapmıştı.. Zenfone 2 daha üstün bir telefon fiyatıda fazla olur. Sitede belirtilen fiyata gelirse piyasayı sallarlar 4gb lı telefon sonuçta.
Zenfone 6 yurt dışında 250$ civarinda
Asus zenfone 2 2gb modeli 199$ :)

caps6

caps6

Üye
Zenfone 6 yurt dışında 250$ civarinda
Asus zenfone 2 2gb modeli 199$ :)
evet biliyorum bizde ne olacak önemli olan o. Moto g 150 dolardı bizde 850 lirayla giriş yapmıştı.Hangisi gelecek 2 gblık modelimi yoksa bu sitenin dediği gibi 4 gb olanı mı? Zenfone 5 gibi yapabilirler.Düşük işlemcilisini satışa çıkardılar.Bunda da 2gb yollayabilirler.Zamanla netleşir

Son düzenleme:

Üst Alt