Asus X59SL Isınma sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Asus X59SL Isınma sorunu
Başlıktada belirttiğim gibi Asus X59Sl bir dizüstü bilgisayarım var ve garanti süresi geçti çok ısınmasından şikayetçiyim 1 ay önce teklemeye başladı :ehe yani ya kendi kendine kapanıyor yada yeniden başlıyor. Söylediğim gibi durum 1 ay önce kapanıyordu mavi bi ekran çıkıyordu şu anda o ekran yok ve direk kapanıyor veya yeniden başlıyor .Ben ısınmadan kaynaklandığını düşünüyorum fakat yazılımdanda olabilir normalde vista olan bilgisayarıma sonradan win7 kurdum.

Sizinde görüşlerinizi almak istiyorum öncelikle benim yapabileceğim birşeyler varsa onları söylerseniz sevinirim yada olmadı Asus servisin yolunu tutacağım :) Format atmanın düzelteceğini sanmıyorum evet buyrun görüşleriniz benim için değerli ...
Son olarak unutmadan fanında çok yüksek sesli çalıştığını söylemek isterim

futbol123

futbol123

Üye
içi tozlanmış anlaşılan içini açıp fan ı çıkarıp temizlen gerekiyor.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
yorum için teşekkürler öncelikle aldığımdan beri normal ısısının fazla olduğunu düşünüyorum fabrika çıkışı olarak fanın yetersiz olması gibi bişey olabilir mi acaba

futbol123

futbol123

Üye
yorum için teşekkürler öncelikle aldığımdan beri normal ısısının fazla olduğunu düşünüyorum fabrika çıkışı olarak fanın yetersiz olması gibi bişey olabilir mi acaba
olabilir.Kesin olarak içi baya tozlanmıştır.Ondan fan fazla çalışıyor

• Beğen
Tepkiler: CryDaqqeR

Revengeful

Emekli Yönetici
Kucağına koy soğuk havalarda ısınırsın.

CryDaqqeR

CryDaqqeR

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt