Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
hala yeni bilgisayarlarda 840m kullanılıyor bi 4gb slot yeterli oynamak için.
bende telefon için para biriktirecegim hem gerek yok ya oyun bağımlısi değilim. içini açmak zor değil çok video izle dostum ne diyeyim.

Mufche

Üye
İyiki alırken 8gb versiyonunu almışım en azından şimdi kafam rahat bi torrente düşsede indirsek gta5 i

firostr

Üye
Bu arada firofox ram dostu en az yiyen o

messevim

Üye
Daha oyun çıkmadı ki yanyınlansın 14 nisanı bekliyoruz
Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acaba

Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acaba
Steama baktım şimdi sadece ön sipariş veriliyor.
Şimdi sipariş verince oyuna 1 milyon küsür dolarla başlıyorsun

parasını verdim aldım değer be yaklaşık 40 saatte bu kadar indi , yurtta malum gündüz internet sıkıntılı , gece 2mbit falan
Hayırlı olsun Torrent bekleyeceğim bende yapacak birşey yok

Nvidia Geforce Experiencede GTA V için yeni sürücü var, oynayacak olanların bu driveri yüklemesini tavsiye ederim.
[/IMG]

Torrentten indirebilirsin ama ***** yok şuan, crackin çıkması sabahı bulacaktır bence Oyunu oynayacak herkese mutluluklar dilerim, benim oyunu oynamam mayısa kaldı

Edit: Arkadaşlar oyunun optimizasyonu çok iyiymiş, 720p çözünürlükte gt840m ile high grafiklerde hatta ultra ile 30 fps civarında oynayabiliriz diye düşünüyorum. Başka bir sitede adamlar GT740M ile medium high te 45-60 fps oynuyordu

Son düzenleme:
Tepkiler: Enpatsu Shakugan

Darqos

Üye
Eger bütcemi aşarsa Toplama alıcam