Enpatsu Shakugan
Üye
Ben bilgisayar okuduğum için kızma gibi bir durum söz konusu değilHocam ram yetmezse para biriktirip ram ekleyebilirim sorun değilAma babam daha yeni aldık niye içini açıyorsun diye kızar
65 gbİyiki alırken 8gb versiyonunu almışım en azından şimdi kafam rahatbi torrente düşsede indirsek gta5 i
Sırf 65gb indirmemek için kutulu almayı düşünüyorum oyunu
Torrent dışında yayınlanmadımı acaba ? Turbobit vs.
Daha oyun çıkmadı ki yanyınlansın 14 nisanı bekliyoruzTorrent dışında yayınlanmadımı acaba ? Turbobit vs.
Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acabaDaha oyun çıkmadı ki yanyınlansın 14 nisanı bekliyoruz
Steama baktım şimdi sadece ön sipariş veriliyor.Dün bir forumda gördüm, steamdan sanırım indiriyorlardı. Yok şu hızda iniyor yok bende hızlı inmiyor diye konuşuyorlardı kendi aralarında. İndirdikleri demomuydu acaba
Hayırlı olsunLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
parasını verdim aldım değer beyaklaşık 40 saatte bu kadar indi , yurtta malum gündüz internet sıkıntılı , gece 2mbit falan
sagolasınHayırlı olsunTorrent bekleyeceğim bende yapacak birşey yok
Hangi sürüm ki ben öyle güvenemem ya reloaded olacak yada skidrow ve hatta razor1911sagolasıntorrente düştü oyun aslında ama cra ck yok şuan
Kardeşim bugün Asus x55jk Alıcam İnşgeldımi torrent bakamıyorum suan
Hayırlı olsunKardeşim bugün Asus x55jk Alıcam İnş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?