TeKnoArda
Üye
saçma gelmesin ubuntu ya virüs bulaşmaz yavaşlama olmaz hafif çalışırWatch Dogs 6 gb ram istiyor ama 4 gb ram ile rahat oynuyorum. Ram kullanımı 3.5 gb civarı geziyor. Gta 5 oyununda da idare eder bence. İlerde 4 yada 8 gb takmayı düşünüyorum zaten. Geleceğe yönelik olsun diye 12 gb yapmaya çalışacağım. 4-5 sene kullanacağım çünkü.
Bu arada ubuntu linux minux çok saçma geliyor
Ben denedim pardus 2013 yüklemiştim masaustu pcme pc uçuyordu7 yaşımdan beri windows kullanıyorum.O yüzden saçma geliyor hiç denemediğim için.
oyun da oynarsin dual boot can gerisi heyecanlinux , mac bunlara virüs bulaşmıyor eğer hiç oyun oynayan biri değilseniz sadece internete girerim film izlerim müzik dinlerim derseniz kesinlikle linux dağıtımı kullanmalısınız
ben pardus 2012 yi beğenmemiştim 2013 nasıl ubuntu tavsiye ederimBizim masaüstü külüstüre pardus 2013 falan kurayım bari, annem ve babamın tek yaptığı nette gezinmek zaten
Bütçeni biraz arttırabilirsen bunu öneririm ekran kartı müthiş GTX serisi. Ram eklersen garanti bozulmaz ama hdd eklersen bozulur...Arkadaşlar bu bilgisayar nasıl önerir misiniz? Ram ve hardiski arttırabilir miyiz? Kaç sene götürür beni önerir misiniz ?Ayrıca bu paraya daha güzel laptoplar var mı
Gerçekten güzelmiş peki piyasadaki her oyunu oynatır mı bu artıları eksileri neler acaba ? Masaüstü vardı 7-8 senelik artık yeni bi laptop alıcam üniversiteye gitcem zaten araştırıyorum iyiceBütçeni biraz arttırabilirsen bunu öneririm ekran kartı müthiş GTX serisi. Ram eklersen garanti bozulmaz ama hdd eklersen bozulur...
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bütçe varsa arkadaşın verdiği süper bilgisayar bu fiyata anca bu ama güncel oyunları rahat açarsınArkadaşlar bu bilgisayar nasıl önerir misiniz? Ram ve hardiski arttırabilir miyiz? Kaç sene götürür beni önerir misiniz ?Ayrıca bu paraya daha güzel laptoplar var mı
her iki bilgisayar da acar ama parası yüksek olan 2 sene sonra da acar medium high arasıGerçekten güzelmiş peki piyasadaki her oyunu oynatır mı bu artıları eksileri neler acaba ? Masaüstü vardı 7-8 senelik artık yeni bi laptop alıcam üniversiteye gitcem zaten araştırıyorum iyice
Hardisk olmadı taşınabilir alırım bi süre sonra o sorun degil tek sorun benim için bütceyi arttırmak kendi paramla alıcağım için 1500 lira birikmişim var bakalım artıkbütçe varsa arkadaşın verdiği süper bilgisayar bu fiyata anca bu ama güncel oyunları rahat açarsınram sıkıntı olmuyo garanti de ama hard disk sıkıntı oluyormus
kesinlikle 550JK Al valla çok fark var bende keşke zorlasaydım diyorum ahHardisk olmadı taşınabilir alırım bi süre sonra o sorun degil tek sorun benim için bütceyi arttırmak kendi paramla alıcağım için 1500 lira birikmişim var bakalım artık
Bakalım artık arttırabilirsem dedigin laptop kafama yattı arttıramazsam xoo69d alıcam100 lirayı eklemeye çalışın. Nvidia gt840m ile gtx850m arasında kayda değer fark var çünkü. Ahh ulan bende biraz bekleyip ondan alaydım
Hardisk olmadı taşınabilir alırım bi süre sonra o sorun degil tek sorun benim için bütceyi arttırmak kendi paramla alıcağım için 1500 lira birikmişim var bakalım artık
kasmaması lazım hemşerim sistemi yoran bir şey olmalı bi format atBeyler bende watch dogs kasmaya başladı ya. Acaba 4 gb ram yetersiz mi kalıyor? Crysis 3 orta ayarlarda, BF 4 orta düşük arası oynatıyor ama Watch Dogs düşük ayarlarda arada kasıyor
bence ne yap et bul 4 sene oynarsin güncel oyunları işlemci müthiş ileride bi 4 gb ram tamamBakalım artık arttırabilirsem dedigin laptop kafama yattı arttıramazsam xoo69d alıcam
Doğru diyosun bi kere alıcam zaten bakalım belki fiyattada düşme olursa kaçırmam bunukasmaması lazım hemşerim sistemi yoran bir şey olmalı bi format at
bence ne yap et bul 4 sene oynarsin güncel oyunları işlemci müthiş ileride bi 4 gb ram tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?