Enpatsu Shakugan
Üye
driverin güncel olması pek bir şey değiştirmez. bence fps değerleri iyi highda 30 alıyorsan iyiArkadaslar bf3 testi yaptim multiplayer ultra fps 20 mediumda ortalama 40 nasil sizce bana kotu gibi geldi sorunmu var bende acabadriverlar guncel oysaki:/
ben hataya yoksay diyorum oyuna giriyor oynanıyor ama çözünürlük grafik falan en düşük ayarda yükseltmeye çalıştığımda hata veriyorHatayı geçemiyorum,öbürüde olmadı...biostan herhangi bir ayarı varmı ekran kartı için...
Ayrıca bu pc de pes13 oynayabilen varmı,yardım bekliyorum teşekkürler.
2 ekran kartlı her laptopda aynı sorun var . 20 fpsde oyun kasar kasmaması için en az 25 fps gerekir aşşağısında takılmalar olur20 fps akıcı oluyor mu peki,kasılmalar oluyor mu,oynanabilir bi halde mi ? birde bu pes 13 e çözüm bulmak lazım dostlar ya,bu modelin hepsinde mi pes 13 sıkıntı ?
Simdiden hayirli olsun8GB Ramli modelini sipariş vereceğim. Hadi hayırlısı pcdepo da 21.00da 23.00 indirim olacakmış onu bekliorm .)
Pes 12 nin settings.exe siyle yukseltmeyi deneyin ayarlari. Buyuk ihtimalle calismaz ama denemeye degerTabi onda da ayni sorun yoksa
Onu biliyorum zaten ben pes 12 nin dosyasiyla deneyin bi de diyorumzaten ordan yükseltiliyo grafik ama olmuyor
yok ya çok mantıksız olurOnu biliyorum zaten ben pes 12 nin dosyasiyla deneyin bi de diyorumBelki calisir
Benim dusuncelerim cok mantiklidir zaten bilirsinyok ya çok mantıksız olur
8GB Ramli modelini sipariş vereceğim. Hadi hayırlısı pcdepo da 21.00da 23.00 indirim olacakmış onu bekliorm .)
hayırlı olsunSipariş tamamdır artık bekleyecez)
gta 4 çalışıyor mu bende çalışmadı bir türlü oyun hatalı değil aynı oyunu arkadaşa kurdum çalışıyor bende çalısmadıArkadaşlar çarşamba gecesi ben de aynı modeli aldım 1230 TLye. Ana başlığa beni de yazınAlıcak arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Bu 3. laptopum ve sonunda gerçek bir laptop kullandığımı anladım. Yanında 15 tlye alınan mouse fena değil. Oyun için yetersiz ama gezinti için gayet güzel. Çanta 4 tl olduğu için alınabilir. Notebooka windows 8.1 kurdum. Zaten notebookla gelen CD 8.1 destekliyor.Açılış hızı 9 sn ile 15 sn arasında değişiyor. Uyku modu kapanış max 4 sn açılış 1.5-3 sn. arasında. Isınma 0 enerji tasarrufunda bile kasma olmuyor işlemci kesinlikle oyunlar için de autocad solid basit çizimler için yeterli bana kalırsa. PES 2013ü malesef ben de halledemedim.
Kurduğum Oyunlar
Battlefield4
GTA4
BLUR
COD Modern Warfare
COD Modern Warfare 2
FarCry 3
Flatout 2
Left 4 Dead 2 (Nosteam Multi)
Need For Speed Rivals
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?