Asus X550LN-XO069D İnceleme Konusu

Sponsorlu Bağlantılar

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
sen nerden öğrendin bunu kendin mi buldun

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
eyvallah kardeşim adamsın. Şeyi diyorum o büyük logo sorununu kendi başına mı çözdün biosu güncellemen gerektiği aklına mı geldi.

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeşim adamsın. Şeyi diyorum o büyük logo sorununu kendi başına mı çözdün biosu güncellemen gerektiği aklına mı geldi.
valla ben her zaman en günceli severim Windows 8 bile şu an bitti gözümde 8.1 old. için yaw dedim yapayım şunu zaten bu logo iş kafama takılmıştı baya araştırdım uefiyi falna secure boot ekmesinin geldiğini gördüm oraya bu güvenli boot demek başka güvenli olmayan sistemlere izin vermiyor hacker saldırıları vb. bunu etkinleştirdim bi baktım aha oldu sonra sil baştan enterprise kurdum en güncel ve en kapsamlısını sevdiğim için Skype ilede etkinleştirdim şimdi rahatım :oke: satın almış gibi :cool

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
valla ben her zaman en günceli severim Windows 8 bile şu an bitti gözümde 8.1 old. için yaw dedim yapayım şunu zaten bu logo iş kafama takılmıştı baya araştırdım uefiyi falna secure boot ekmesinin geldiğini gördüm oraya bu güvenli boot demek başka güvenli olmayan sistemlere izin vermiyor hacker saldırıları vb. bunu etkinleştirdim bi baktım aha oldu sonra sil baştan enterprise kurdum en güncel ve en kapsamlısını sevdiğim için Skype ilede etkinleştirdim şimdi rahatım :oke: satın almış gibi :cool
Skype ile etkinlestirme linkinı atsana bende öyle yapayım bari

Dmrls

Dmrls

Üye
Bayramınız mübarek olsun :-D

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Sizce bu laptobu alayım mı yoksa 100 200 tl koyarak daha iyi model var mı

Dmrls

Dmrls

Üye
Sergen bu nun bir üst modeli var bende ondan alıcam
Asus x550ln-xo007d bunda i7 varFiyat da 1660

• Beğen
Tepkiler: ByKatre
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
nasıl beyler :D benim prototypei konuya eklesene bide cod 4 indiriyom onuda denicem :D

ByKatre

ByKatre

Üye
    Konu Sahibi
Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye
Unuttum Bİr Daha Atsana Gerilerde KAldı :ah
zaten 2 gün sonra hızlanacak indir indirebildiğin kadar rivals falan :oke:
18. sayfada bak :oke: rivals indirmicem mw2012 indircem adamlarada biraz net kalsın hepsini ben sömürürsem olmaz :D

Enpatsu Shakugan

Enpatsu Shakugan

Üye

Üst Alt