neyi bizim pc lerin çıkış tarihi ocak sanırım o yüzden güncellem mayısta gelmiş bu arada advanced sekmesinde start easy flash sekmesisen nerden öğrendin bunu kendin mi buldun

valla ben her zaman en günceli severim Windows 8 bile şu an bitti gözümde 8.1 old. için yaw dedim yapayım şunu zaten bu logo iş kafama takılmıştı baya araştırdım uefiyi falna secure boot ekmesinin geldiğini gördüm oraya bu güvenli boot demek başka güvenli olmayan sistemlere izin vermiyor hacker saldırıları vb. bunu etkinleştirdim bi baktım aha oldu sonra sil baştan enterprise kurdum en güncel ve en kapsamlısını sevdiğim için Skype ilede etkinleştirdim şimdi rahatımeyvallah kardeşim adamsın. Şeyi diyorum o büyük logo sorununu kendi başına mı çözdün biosu güncellemen gerektiği aklına mı geldi.
satın almış gibi 
Skype ile etkinlestirme linkinı atsana bende öyle yapayım barivalla ben her zaman en günceli severim Windows 8 bile şu an bitti gözümde 8.1 old. için yaw dedim yapayım şunu zaten bu logo iş kafama takılmıştı baya araştırdım uefiyi falna secure boot ekmesinin geldiğini gördüm oraya bu güvenli boot demek başka güvenli olmayan sistemlere izin vermiyor hacker saldırıları vb. bunu etkinleştirdim bi baktım aha oldu sonra sil baştan enterprise kurdum en güncel ve en kapsamlısını sevdiğim için Skype ilede etkinleştirdim şimdi rahatımsatın almış gibi
![]()
tamam her yerde var zatenSkype ile etkinlestirme linkinı atsana bende öyle yapayım bari

tamamtamam her yerde var zaten![]()

Sağol senindeBayramınız mübarek olsun :-D
Bunun bir üst modeli var 8 gblık ortalama 150 daha fazlaSizce bu laptobu alayım mı yoksa 100 200 tl koyarak daha iyi model var mı
Sergen bu nun bir üst modeli var bende ondan alıcam
Asus x550ln-xo007d bunda i7 varFiyat da 1660
Unuttum Bİr Daha Atsana Gerilerde KAldınasıl beyler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim prototypei konuya eklesene bide cod 4 indiriyom onuda denicem![]()
zaten 2 gün sonra hızlanacak indir indirebildiğin kadar rivals falannasıl beyler
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbenim prototypei konuya eklesene bide cod 4 indiriyom onuda denicem![]()

18. sayfada bakUnuttum Bİr Daha Atsana Gerilerde KAldı
zaten 2 gün sonra hızlanacak indir indirebildiğin kadar rivals falan![]()
rivals indirmicem mw2012 indircem adamlarada biraz net kalsın hepsini ben sömürürsem olmaz 
zaten kalmayacak sınırsız değil mi 2 günün var istediğini kullan18. sayfada bakrivals indirmicem mw2012 indircem adamlarada biraz net kalsın hepsini ben sömürürsem olmaz
![]()
evde olsam indiririmde birazdan işe gitcem 2 gün içinde cod4 iner ancapcyi açık bırakıp gidememzaten kalmayacak sınırsız değil mi 2 günün var istediğini kullan![]()
neden açık bırakıp gidemiyorsunevde olsam indiririmde birazdan işe gitcem 2 gün içinde cod4 iner ancapcyi açık bırakıp gidemem