demirkan_1999
Üye
-
Konu Sahibi
-
Şuan RADEON 3600 HD kullanan biri olarak diyorum ki işlemci ne olursa olsun (bende 2.33 Ghz x4 Core2Quad var) ekran kartı olmayınca çok zor . zaten i5 işlemci aşırı kötü değil inşallah dell alacam galiba .valla uzun vadede ise lenovo iyi düşün
1) Uzun Vadeli: Lenovo Z510
2) Sırf Oyun: Dell 7537
3) Kalite, Şıklık, İkisinin Ortası, Isınma Vs. : Asus
Lafın gelişi o iştevalla uzun vadede ise lenovo iyi düşün
1) Uzun Vadeli: Lenovo Z510
2) Sırf Oyun: Dell 7537
3) Kalite, Şıklık, İkisinin Ortası, Isınma Vs. : Asus
bayan ??
kötü demedim zaten uzun vadede derken ağır iş yapma hususundaŞuan RADEON 3600 HD kullanan biri olarak diyorum ki işlemci ne olursa olsun (bende 2.33 Ghz x4 Core2Quad var) ekran kartı olmayınca çok zor . zaten i5 işlemci aşırı kötü değil inşallah dell alacam galiba .
Lafın gelişi o iştetakılma bayana baya falan .
aynen hocam pm atmıştım bi baksanDell iyi fakat tüm seçenekleri ihtiyaçlara göre iyi değerlendirmek gerekir.
Dell iyi fakat tüm seçenekleri ihtiyaçlara göre iyi değerlendirmek gerekir.
Sence hangisi hocam ?
edit:yani oyun için alacak olsan (watch dogs lol dota2 için falan) hangisini alırdın
750m daha iyi vermesi gerekmiyor mu hocamDell'in ekran kartı kağıt üzerinde daha iyi fakat fps değerlerine baktığımız zaman yüksek ayarlarda GT840M biraz daha iyi sonuç almış. Aralarında büyük farklar yok zaten. İşlemci daha iyi olduğu için Asus tercih edilebilir.
750m daha iyi vermesi gerekmiyor mu hocam
Teşekkürler cevap için madem öyle asus kalitesiyle 1-2 yıl ekstra gider pcMalesef her zaman öyle olmuyor. Yazılım farkı ve diğer donanım bileşenleri değiştirebiliyor. Dediğim gibi yüksek ayarlarda aralarında çok büyük fark yok.
o zaman işlemci aradaki farkı kapatıyor gibi o zaman performans kalite şıklık ısınma hepsi asusta birleşiyorMalesef her zaman öyle olmuyor. Yazılım farkı ve diğer donanım bileşenleri değiştirebiliyor. Dediğim gibi yüksek ayarlarda aralarında çok büyük fark yok.
aynen öyle asus iyidir hiç ısınmıyor pc yaTeşekkürler cevap için madem öyle asus kalitesiyle 1-2 yıl ekstra gider pc
o zaman işlemci aradaki farkı kapatıyor gibi o zaman performans kalite şıklık ısınma hepsi asusta birleşiyor
aynen öyle asus iyidir hiç ısınmıyor pc yaama uygun fiyat ararsan 069d iyidir arada işlemci ve ram var harddiski saymazsak
500 tl gibi bi rakam
aldın mı hayırlı olsun ama 069d de kötü değilVe böylece forumda 3. bir ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı.
1) @messevim
2) @osmanmert94
3) @demirkan_1999
valla sen bilirsin paraya bakar o işlerhocam zaten 3-4 yıl gidecek . bi kez o hataya düştüm ucuza aldım şimdi sekme açınca kasıyo
Ve böylece forumda 3. bir ASUS X550LN-XO007D kullanıcısı.
1) @messevim
2) @osmanmert94
3) @demirkan_1999
Hocam işlemci şuan için sorun etmiyo fakat 2 yıla falan dell işlemcisi geri kalacak oyunlar için .O tartışmaları okudum da oyun ise dell in modelini tavsiye ediyorlar
oyun içinse 840m de gri kalacak 2 sene sonraÖyle olacak gibi duruyo. Şu sıralar alamayacam malesef tatile gideceğim için . 10 15 gün sonra inşallah
Hocam işlemci şuan için sorun etmiyo fakat 2 yıla falan dell işlemcisi geri kalacak oyunlar için .
Kafamda deli sorularO tartışmaları okudum da oyun ise dell in modelini tavsiye ediyorlar
Hocam 2 sene sonra için en iyi oyunlarda iyi FPS alacağım diyorsanız 2500-3000 ₺ yi gözden çıkarın bence.Kafamda deli sorular
demesi kolayHocam 2 sene sonra için en iyi oyunlarda iyi FPS alacağım diyorsanız 2500-3000 ₺ yi gözden çıkarın bence.
Bana da öyle geliyor. Dellin HDD 1TB mıydı?Eğer 500 falansa bana sıkıntı gibi geliyor. Çünkü şimdiden benim PC nin 500ü dolu.demesi kolay
ama hak veriyorum yani uzun süreli bir pc için işlemci öne çıkar ama 740m az gelir lenovodaki oyunlarda performans istiyorsun işlemciyi düşürsek uzun vadede gitmez şu anda en iyisi senin için ASUS
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?