Tavsiye Asus X550LN Notebook İncelemesi ve Kullanıcıları Kulübü (Güncellendi 28.07.14)

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Aynen Öyle Usb Den Hızlı Oluyo Kurulum O Kadar Basit Bir Şey Ki Ben Önceden Benim Takaya Günde 1 Kere Format Atıyordum
Aynen öyle. Ama ben attığım da usb ile atmıyordum. İso programını indiriyorup program kurar gibi setup ile kuruyordum
dvd'den yaklaşık 30 dk sürüyor
Sadece formatta kullanmak üzere gittim 10 tane dvd aldım. Ama keşke almasaydım. Bir işe yaramadı. Hepsi bir flashdisc etmedi

Tepkiler: ByKatre

ByKatre

Üye
Ben Flaşı Cd Gibi Okutturuyorum Açılırken USB CDROM dıyo Iyi oluyo kolay

Ziyan oldu yani kötü olmuş. Flaşın yerini blu-ray bile tutmaz

Hocam ben o programı indirdim fakat bende ki dvd de iso uzantılı hiçbir şey yok. efi uzantılı var

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Hocam ben o programı indirdim fakat bende ki dvd de iso uzantılı hiçbir şey yok. efi uzantılı var
Şimdi sende iso dosyası var mı ? Yani internetten iso dosyası indirdin mi ? şuna benzer bir dosya

Şimdi sende iso dosyası var mı ? Yani internetten iso dosyası indirdin mi ? şuna benzer bir dosya

Bende dvd var orijinal windows 8.1içindede klasörler falan var
oradaki 3,55 gb olan şey Hocam ekranın LED HD olması neden eksi yön?

messevim

Üye
    Konu Sahibi
Bende dvd var orijinal windows 8.1içindede klasörler falan var
oradaki 3,55 gb olan şey
Hocam ekranın LED HD olması neden eksi yön?
Full HD ile kıyaslama yaptım ben. LED HD lerde dediğim gibi ekrana baktığınız da pixelleri bile görebiliyorsunuz. Ama Full HD olsaydı pixeller daha yoğun olurdu ve görüntü LED HD ye göre çok daha net gözükürdü.

ByKatre

Üye
aynen ama daha çok yorulurdu bilgisayar yanlış miyim tamam işte senin hazır miş her şey tak format at ya da uefi yaz enpedi diye bi site vardı sanırım oraya gir flaşı uefi olarak hazırla dosyaları kopyala

Haklısınız hocam ben de TFT daha iyi diyeceksiniz sandım. Full HD olsaydı çok iyi o olurdu da oyunlarda daha düşük FPS alırdık.

bir tutuşmuşsunuz full hd diye bence 15.6 inch olan laptopa 1366*768 yeterli öbür türlü yazılar çok küçük oluyor okunmuyor ya

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bir tutuşmuşsunuz fu ll hd diye bence 15.6 inch olan laptopa 1366*768 yeterli öbür türlü yazılar çok küçük oluyor okunmuyor ya
Yazılar küçük mü oluyor ? Arkadaşım da var. Yazılar da hiçbir sorun yok. Onda izlediğin bir filmden aldığınız hazzı bizim ekranlarda bulamazsınız malesef.

Tepkiler: -Börteçine-
Hala gelemedi benim kargo ya UPS yi böyle bilmezdim.

messevim

Üye
    Konu Sahibi
bana

bana bildirim gelmedi garip ben fps işinden anlamıyom pek : ama son seviyede oynatıyosa iyidir sanırım
Şu benim arızalı çıkan diğer msı modeli battlefield 3 te 28 fps oranını veriyormuş. Bu bilgisayar 33 veriyor..

Tepkiler: -Börteçine-

ANIL

Admin
Hayırlı olsun. Konuyu sabitledim.

Tepkiler: mehsevim