asus transporter prime mi galaxy note mu galaxy tab 10. 1 wifi+3g mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
asus transporter prime mi galaxy note mu galaxy tab 10. 1 wifi+3g mi
asus transformer prime mi galaxy note mu galaxy tab 10. 1 wifi+3g mi acaba hangisi

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

[/URL][/IMG]

Uruloki

Uruloki

Üye
prime da 3g yok her yerde kullanamazsın tab da var ama 2 çekirdek prime ise 4 çekirdek ikiside android illaki prime daha hızlı olur fakat tab da çok hızlı bunu bil yani ama şöyle bir olay var sen ne istiyorsun bence klavyeli diye prime ı düşünüyorsan bence git bir notebook al

by*cambaz

Üye
    Konu Sahibi
ama içimden note yada prime almak gelio

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bence note. Hem telefon hem tablet.

caglar_cf

Üye
Note inan ki alınacak cihaz değil.

afacan8

Üye
Ben prime aldım harika bir alet :) çok güçlü çooooooooook.

Uruloki

Uruloki

Üye
evet prime da hayvani bir güç var fakat benchmarklara yansımamış bir güç bu onu anlamış değilim yazılımı tam oturtamamış olabilirler

pRime.

pRime.

Üye
Kesinlikle Asus. Kullanmak yeterli.

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar yukarıda dediğim gibi saçma olan bir şey var browser mark benchlerde sun spider larda filan galaxy tab işte browser mark da yani 86bin küsürde ipad 2 100bin küsürde 106bin küsürde madem dört çekirdek çift çekirdeğin iki katını yani aynı işletim sistemine sahip galaxy tab 10.1 ile ki SoC bir üst versiyon ve nvidia nın dediğine göre en az 2-3 kat fazla performans bekliyordum yani 106bin küsür bir şey değil gerçekten iyi bir yazılıma sahip olsa 160bin küsürü görmesi lazımdı bence saçma başka tegra 3 lü cihazlar daha mantıklıdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt