cabal21
Üye
-
Konu Sahibi
-
şuan bilgisayarı çalıştırdım fakat zor bela. harddisk i başka bir bilgisayarda formatlayarak. her format atışta öyle uğraşmam imkansız. ayrıca elimde windows 8 pro yazılımı ve dvd side var ama genede kurulum yapamıyorum. Servisten umarım bir çözüm gelebilir. servisi defalarca aramama rağmen kımse telefonu açmadı. 4-5 gün sonra istanbula gidip elden verecem service bilgisayarı. Şunu anladım ki windows 8 li bilgisayarda recovery yoksa o bilgisayar bir hiç.
recovery bölümü yok ki tamamen kayboldu. şuan c: ve d: sürücüleri var bilgisayarda. Ayrıca bütün driverları yüklememe rağmen bilgisayar da bir donanımda sorun var ama ne olduğunu bilmiyorum.
o konuyu bi anlatırmısın nasıl yapacam.
sıkıntı zaten orda başlıyor bilgisayar reset attıktan sonra başka bir dvd den yükleme yapmıyor. Sürücü kilitli diyor. Sistem onarımını bile yapmıyor şuan.
evet servisten baska çare gözükmüyor. ama servis ve asus kelimeleri birbirinden çok uzak. asusun sevis desteği çok kötüymüş. sikayet var da neler neler okudum
win 8 b*ktan bır ısletım sıstemı vısta 2.. kuzenın pc sınde vardı ...resmen rezıllık
ben 2 yıl notebooku önce bir bilgisayarcıdan almıştım S*****sizler sürekli çöktüğünde onlara tamire götürelim diye recovery bölümünü silmişler zaten geçen gün gittim batmıştı orası
katılıyorum bende recovery e döücektim geç açılmadan dolayı fakat bölümlendirme yapmıştım ki asla yedek hafızasına dokunmadım nasıl olduysa recovery hafızası bozulmuş
ben 2 yıl notebooku önce bir bilgisayarcıdan almıştım S*****sizler sürekli çöktüğünde onlara tamire götürelim diye recovery bölümünü silmişler zaten geçen gün gittim batmıştı orası
ama ben kurabiliyorum win 8 acaba neden öyle oldu ki ? netten bitane Seri No bul onu gir gene hata verecekmi acaba bende bi açıldıktan sonra sorun çıkıyodu ondada start menusunun rengini değiştiremiyoruz ama gerisi Ok yani
- - - Eklendi - - -
bence win 8 bi devrim tıpkı msdos dan sonra windowsun çıkması , windows 98 den sonra renkli bir işletim sistemi olan xp nin çıkması gibi
windows etiketinde hiçbirşey yazmıyor.
ben format sorununu aşagıdaki linkte yazılanları uygulayarak hallettim. Yalnız kurulumu uefi olarak yapman lazım bios un boot olarak görmesi için.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?