Asus N56VZ-S4283H NOTEBOOK

Sponsorlu Bağlantılar

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Asus N56VZ-S4283H NOTEBOOK
Evet arkadaşlar bu bilgisayarı almayı planlıyorum eksisi artısı biraz yorumlar mısınız?

fk555897

fk555897

Üye
Bence güzel bir bilgisayar. Ekran kartı oyunlarda seni idare eder.

_RYUK_

_RYUK_

Üye
Ona vereceğin para ile daha iyi oyun laptopları alabilirsin msi lere bakmani öneririm

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Ne amaçla alacaksın ? Oyun, film, internet, mühendislik ?

Uhops

Uhops

Üye
Oyun amaçlı alacaksan msi laptoplara bak bence 16gb ram, 4gb ekran fazla.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Ne amaçla alacaksın ? Oyun, film, internet, mühendislik ?

tamamen bunlar için ama oyun fazla merakım yok oynuyacsğım oyunları 2gb ram 1 ekran kartı kaldırıyor bilgisayar Mühendisliği başlayacağım bu sene beni 4 yıl idare edecek bir bilgisayar olsun istiyorum sene içinde pc değiştirmekle uğraşamam

- - - Eklendi - - -

hem ekran kartı son çıkan oyunları açar gibi ihtiyacım yok ama siz öyle deyince kafam karıştı açmaz mı sonuçta 4gb ekran 16ram

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

tamamen bunlar için ama oyun fazla merakım yok oynuyacsğım oyunları 2gb ram 1 ekran kartı kaldırıyor bilgisayar Mühendisliği başlayacağım bu sene beni 4 yıl idare edecek bir bilgisayar olsun istiyorum sene içinde pc değiştirmekle uğraşamam

- - - Eklendi - - -

hem ekran kartı son çıkan oyunları açar gibi ihtiyacım yok ama siz öyle deyince kafam karıştı açmaz mı sonuçta 4gb ekran 16ram
4 Gb olması önemli değil gtx serisi oyun serisidir. Gtx660 oyun serisinin giriş seviyesi bir karttır. Ama 650m'de işinizi görür. Ancak gtx660m gt650m'den iyidir. Asus biraz göz boyamış bu modelde. Örneğin 1 tb hard disk var ancak 5400 rpm msi'ın 750 gb 7200 rpm hard diski daha performanslı.

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Sen sen ol o paraya MSI serisi al :good:

Eğer azıcık daha bütçe yapıp SSD'li versiyonlarını alırsan 4 sene paşa paşa kullanırsın MSI'ı ;)

Uhops

Uhops

Üye
  • Beğen
Tepkiler: ardacumhur
OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
hmm bu beni 4yıl götürmez mi diyorsunuz bütçem bu kadar daha fazla koyamam 2500-3000 arası link atarsanız sevinirim ama oyle oyun merakım yok yani benim oynayacağım oyun pointblank cs 1.6 online bir de Call of Duty bu kadar hem MSI biraz pahalı aynı özellik asusla 4-5bin ₺

- - - Eklendi - - -

mesela ge60 nVIDIA Geforce GTX660M ekran kartı 2Gb hard disk 7200 rpm 500 Gb ve ya 750 gb, ram max 16 1333/1600 mhz

- - - Eklendi - - -

şu çok iyi mesela :D => GT70-Dragon-Edition-2-Extreme
ama bunu oyun oynayacağımı düşündüğüm zaman alırım ama once 7000 ₺ bulmam lazım :kıskıs:

- - - Eklendi - - -

(ASUS G750JX) - (MSI GT70-Dragon-Edition-2-Extreme) bunlar hemen hemen aynı fiyat asus daha iyi gibi

- - - Eklendi - - -

mesela ge60 0nd 602xtr :) i5 ve ssd var

bunlarda da sadece hdd iyi ram 8 ekran kartı 2 gb 660 serisi biraz karıştı sanırım :hmmm

Uhops

Uhops

Üye
Benim imzamdaki laptop msi ge60 0nd 602xtr. Ssd sayesinde win8 7 sanıyede gibi bi sürede açılmıştı. Ve 3-4 sanıye gibi bi sürede kapanmıştı. Ve gtx660m ile bütün oyunları orta-yüksek ayarda oynayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bide 1-2 oyuna bağlı kalıp sadece bunları oynuyacağım deyip alma gün gelir en sevdiğin oyundan nefret edersin :oke:

ozakin70

ozakin70

Üye
Benim imzamdaki laptop msi ge60 0nd 602xtr. Ssd sayesinde win8 7 sanıyede gibi bi sürede açılmıştı. Ve 3-4 sanıye gibi bi sürede kapanmıştı. Ve gtx660m ile bütün oyunları orta-yüksek ayarda oynayabilirsin.

- - - Eklendi - - -

Bide 1-2 oyuna bağlı kalıp sadece bunları oynuyacağım deyip alma gün gelir en sevdiğin oyundan nefret edersin :oke:

İnan n56vz dedigin pcden daha hizli aciliyor win8ki benim pcde k55vj sx077d ssd olmadigi halde 10-15sn de aciliyor

Arkadaşım sana gelince bu n serisi biraz poh pohlanmis bi seri ama paran varsa seni cok rahat goturen bir cihaz olur ozellikle Asus kalitesinde msi suan bile sadece fanlari tarafinca kullanilan bi marka masaustu haricinde pek ic acici degil notebooklta apple urunu almazsan asus yada lenova ya bakmani oneririm ki bu pc gayette seni 4 hatta daha fazla goturur ki oyun olarak fazla oyuncu olmadigini yazmissin yorumlardan bu anlasiliyor

ozakin70

ozakin70

Üye
Not: Anti-Okul un dedigi cihazi kotulemiyorum genel konusuyorum bu arada teknoloji sans isidir en mukemmelini bile alsan sorun ciktimi cikar yapacak sey guvenilir yerden garantili almak:D:thumbup:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

ya yok ilk gedefim oyun değil zaten ama arada cod oynarım onu diyorum fazla takılmam oyuna daha çok film izlerim internet kullanırım bir kaç yazılım üniversite dersleri photoshop gibi yani bu işler için beni 4 yıl idare etsin yeterli :)

NOT : bu bilgisayar windows 8 sadece 2 saniyede açılıyor inanmadım teknosada denedim sadece 2 saniye :D kapanmasıda bir o kadar hızlı ama alırsam windows 7 yuklerim herhalde 8 pek hoşuma gitmedi win8 telefonum var zaten yani windows 7 :oke:

- - - Eklendi - - -

İnan n56vz dedigin pcden daha hizli aciliyor win8ki benim pcde k55vj sx077d ssd olmadigi halde 10-15sn de aciliyor

Arkadaşım sana gelince bu n serisi biraz poh pohlanmis bi seri ama paran varsa seni cok rahat goturen bir cihaz olur ozellikle Asus kalitesinde msi suan bile sadece fanlari tarafinca kullanilan bi marka masaustu haricinde pek ic acici degil notebooklta apple urunu almazsan asus yada lenova ya bakmani oneririm ki bu pc gayette seni 4 hatta daha fazla goturur ki oyun olarak fazla oyuncu olmadigini yazmissin yorumlardan bu anlasiliyor
evet fazla değilim mesela az önce cod oynadım sadece 30dk :D

cliolar

Üye
Ozaman sole bi aciklik getireyim cod black ops 2 yi 1080 p ayarlarda cok akici sekilde oynaya biliyorum(n56vz kullaniom)

Uhops

Uhops

Üye
bi açıklıkta ben getiriyim crysis 3 en yüksek ayarda akıcı bi şekilde oynuyorum :oke: ama oyunun efektiğin verdiği bı haraket bulanlığı var heralde ondan iyi olmuyor)
zaten gt650 ile gtx660 çok bi fark yok.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
bi açıklıkta ben getiriyim crysis 3 en yüksek ayarda akıcı bi şekilde oynuyorum :oke: ama oyunun efektiğin verdiği bı haraket bulanlığı var heralde ondan iyi olmuyor)
zaten gt650 ile gtx660 çok bi fark yok.

en yüksek ayarda akıcı bir şekilde oynayamazsın :oke:

Uhops

Uhops

Üye

en yüksek ayarda akıcı bir şekilde oynayamazsın :oke:

oyunun ayarlar kısmında bi bulanlık yeri vardı heralde o olmasa güzelbi şekilde akıcıydı. Oyunu bida yüklersem bir daha deniyim ama ultra ayarlardaydı . Notebookcheckte ultrada 10fps yazıyor ama... Kendimden şüphelendim :) yarın bi daha indirem. 2 güne iner burada tekrar yazarım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet gtx 680 bile zorlanıyor ultrada oynatamazsın gölgelerden falan illaki kısman gerekir bir yerden. Zaten pekte fark olmuyor bakma geçenlerde baktım oyunların low ve ultra ayarda ekran görüntüleri vardı aynı pcde çekilmiş inanmayacaksın ama bazı oyunlarda lowda daha iyi bazılarında fark farkedilmiyor bile :) Ama şöyle birşey var elindeki msi 1920x1080 çözünürlükte eğer 1366x768 olsaydı diğer laptoplar gibi ultrada akıcı oynatırdın belki ama şöylede birşey var 1920x1080'in orta ayarını 1366x768'in ultrasına değişmem :)

Üst Alt