Asus N56VZ-S4283H NOTEBOOK

Sponsorlu Bağlantılar

Uhops

Uhops

Üye
Evet gtx 680 bile zorlanıyor ultrada oynatamazsın gölgelerden falan illaki kısman gerekir bir yerden. Zaten pekte fark olmuyor bakma geçenlerde baktım oyunların low ve ultra ayarda ekran görüntüleri vardı aynı pcde çekilmiş inanmayacaksın ama bazı oyunlarda lowda daha iyi bazılarında fark farkedilmiyor bile :) Ama şöyle birşey var elindeki msi 1920x1080 çözünürlükte eğer 1366x768 olsaydı diğer laptoplar gibi ultrada akıcı oynatırdın belki ama şöylede birşey var 1920x1080'in orta ayarını 1366x768'in ultrasına değişmem :)

1366x768=1049980
1920x1080=2073600
neredeyse 2 katı :)
bu çıkan sonuclar(1049980,
2073600) ekranda ki piksel sayısımı

bullvodka

Üye
bütçen uygunsa mutlaka al bence :)
süper bir alet

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

1366x768=1049980
1920x1080=2073600
neredeyse 2 katı :)
bu çıkan sonuclar(1049980,
2073600) ekranda ki piksel sayısımı

pikseli nokta gibi düşün. 3 ana renkten oluşan. Bu pikseller ne kadar sık olursa o kadar iyi çözünürlük verir. 1920 dikey 1080 yatay olanlardır. Bu da fu.ll hd kalite verir. Aslında bir laptop için gereksiz 15.6 inç laptopta çünkü yazılar falan küçük olur nette gezerken falan ama kaliteli olur. Örneğin 17.3 inç ekranda daha iyi olur 17'lik laptoplarda 1366x768 kötü olur mesela çözünürlük düşük ve neredeyse pikseller gözle sayılabilir.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Tamam son sorum Bütçem uygun alim mi almim mi?

Uhops

Uhops

Üye

pikseli nokta gibi düşün. 3 ana renkten oluşan. Bu pikseller ne kadar sık olursa o kadar iyi çözünürlük verir. 1920 dikey 1080 yatay olanlardır. Bu da fu.ll hd kalite verir. Aslında bir laptop için gereksiz 15.6 inç laptopta çünkü yazılar falan küçük olur nette gezerken falan ama kaliteli olur. Örneğin 17.3 inç ekranda daha iyi olur 17'lik laptoplarda 1366x768 kötü olur mesela çözünürlük düşük ve neredeyse pikseller gözle sayılabilir.

peki konuyla alakası yok ama en fazla 1366xx768 çözünürlüğü destekleyen bı ekranda hd film açsak(1080p'lik) onu biz 720p kalitesindemi izleriz.

- - - Eklendi - - -

Tamam son sorum Bütçem uygun alim mi almim mi?
kullanacağından fazla ram var. 16gb fazla bence ve ekran kartı 4gb + 1tb 5400rpm hdd var. fazla göz dolduruyor ve fiyatı msi notebooklara oranla daha fazla
128ssd ve 7200rpm hdd+freedos
128ssd ve 7200rpm hdd+freedos
i7li 7200rpm hdd
fredos ve i5 li
i7li ve 17" ekran
fakat donanım kadar kalitede önemli karar senin :oke:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
Abi siz ebni çıkamza sokuyorsunuz :D

- - - Eklendi - - -

[h=1]Msı GE70 0ND-413XTR Notebook

ikisi aynı para hangisini alayım msi iyi asus iyi ayrıca asusuun güvenirlik var o caydırıyor biraz [/h]

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Uhops

Uhops

Üye

- - - Eklendi - - -

ikisi aynı para hangisini alayım msi iyi asus iyi ayrıca asusuun güvenirlik var o caydırıyor biraz [/h]

karar vermek çok zor :D ben olsam şunu alırdım diyemiyorum. Ama şuan msi kullanıyorum ve mennunum birazda msi fanatikliği ile msi alırdım heralde 17.3''' ekran oyunlarda falan güzel olur

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

karar vermek çok zor :D ben olsam şunu alırdım diyemiyorum. Ama şuan msi kullanıyorum ve mennunum birazda msi fanatikliği ile msi alırdım heralde 17.3''' ekran oyunlarda falan güzel olur

ozakin70

ozakin70

Üye

- - - Eklendi - - -

Bende Asus alirdim haydi kaldin oylece demi
Bak kardesim ne yap biliyomusun git ikisinede teknosa gibi yerlerden bak incele o metal kapağa elini surunce zaten asus alirsin:D:thumbup:

Uhops

Uhops

Üye

Bende Asus alirdim haydi kaldin oylece demi
Bak kardesim ne yap biliyomusun git ikisinede teknosa gibi yerlerden bak incele o metal kapağa elini surunce zaten asus alirsin:D:thumbup:

:zuhaha: :) :) adam arada kaldı.

- - - Eklendi - - -

Şaka bi yana donanım güçlü olsun diyoran msi alcan kasa kaliteli sağlam olsun dersen asus. :oke:

- - - Eklendi - - -

Ama hangisi alırsan al keşke asusu/msi'yi alsaydım demezsin çünkü arada uçurum yaratacak bi fark yok.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi
şöyle bir çözüm avutma buldum kendime :D anlatıyorum

1- Harddısk msı daha hızlı ama 250 gb kayıp var , asusun daha fazla slsn ama biraz yavaş :)

2- Ekran kartı msi ama pek oyun oynamayıroum gta4 , cod , nfs most wanted 2 yeterli

3- İşlemciler aynı zaten

- - - Eklendi - - -

şöyle bir çözüm avutma buldum kendime :D anlatıyorum

1- Harddısk msı daha hızlı ama 250 gb kayıp var , asusun daha fazla slsn ama biraz yavaş :)

2- Ekran kartı msi ama pek oyun oynamayıroum gta4 , cod , nfs most wanted 2 yeterli

3- İşlemciler aynı zaten

Uhops

Uhops

Üye
Çok oyunda oynamıyomuşsun sen en iyisi asusu al. Hem kaliteli hemnde sana yeterli. Bu arada nfsmw2 hiç güzel değil nfs run oyna daha iyi :oke:

OozyStaw

OozyStaw

Üye
    Konu Sahibi

umutsuz_1

Üye
Bende asus kullanıcısıyım arkadaşım görünüme aldandım ama alırken ürüne dikkat etmeni öneririm garantiye göndermen gerekirse eğer başına herşey gelebilecek bir teknik servise mevcut malesef ...

Uhops

Uhops

Üye

mw2 efekt felan iyiydi denemedim daha :kıskıs:
bence deneme oyun tam olmamış gibi |-) crıtıeron diye bi yapımcımı ney yapık daha fazla satılması içinde adını nfsmw 2 koyuklar ben oynadım araba kullanması yarışlar kazalar falan iyi değil

bullvodka

Üye
oyuna çok önem veriyorsan MSI
oyuna çok önem vermiyorsan ASUS

ardacumhur

ardacumhur

Üye

bence deneme oyun tam olmamış gibi |-) crıtıeron diye bi yapımcımı ney yapık daha fazla satılması içinde adını nfsmw 2 koyuklar ben oynadım araba kullanması yarışlar kazalar falan iyi değil

Kazalar tamamen hayal kırıklığı.

Bayaa oynadım ancak tat alamadım.

NFS The Run ise başından kalkamadım.

Bu aralar GRID 2 kasıyorum ama sanki tam olmamış yada ben alışamadım hala

Uhops

Uhops

Üye

Kazalar tamamen hayal kırıklığı.

Bayaa oynadım ancak tat alamadım.

NFS The Run ise başından kalkamadım.

Bu aralar GRID 2 kasıyorum ama sanki tam olmamış yada ben alışamadım hala

run süper grafikler, araba kullanımı yol tutuşu falan süper ama oynayış süresi kısa :( grid 2 yı denemek istiyorum ama sadece pistte yarış yapılıyor galıba o yüzden indirmeye üşeniyom 2 günde zor iniyo zaten 6gb galıba

Üst Alt