Ne amaçla alacaksın ? Oyun, film, internet, mühendislik ?
4 Gb olması önemli değil gtx serisi oyun serisidir. Gtx660 oyun serisinin giriş seviyesi bir karttır. Ama 650m'de işinizi görür. Ancak gtx660m gt650m'den iyidir. Asus biraz göz boyamış bu modelde. Örneğin 1 tb hard disk var ancak 5400 rpm msi'ın 750 gb 7200 rpm hard diski daha performanslı.
tamamen bunlar için ama oyun fazla merakım yok oynuyacsğım oyunları 2gb ram 1 ekran kartı kaldırıyor bilgisayar Mühendisliği başlayacağım bu sene beni 4 yıl idare edecek bir bilgisayar olsun istiyorum sene içinde pc değiştirmekle uğraşamam
- - - Eklendi - - -
hem ekran kartı son çıkan oyunları açar gibi ihtiyacım yok ama siz öyle deyince kafam karıştı açmaz mı sonuçta 4gb ekran 16ram
Sen sen ol o paraya MSI serisi al
Eğer azıcık daha bütçe yapıp SSD'li versiyonlarını alırsan 4 sene paşa paşa kullanırsın MSI'ı![]()
i5 ve ssd var
=> GT70-Dragon-Edition-2-Extreme
mesela ge60 0nd 602xtri5 ve ssd var

Benim imzamdaki laptop msi ge60 0nd 602xtr. Ssd sayesinde win8 7 sanıyede gibi bi sürede açılmıştı. Ve 3-4 sanıye gibi bi sürede kapanmıştı. Ve gtx660m ile bütün oyunları orta-yüksek ayarda oynayabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Bide 1-2 oyuna bağlı kalıp sadece bunları oynuyacağım deyip alma gün gelir en sevdiğin oyundan nefret edersin![]()
Benim imzamdaki laptop msi ge60 0nd 602xtr. Ssd sayesinde win8 7 sanıyede gibi bi sürede açılmıştı. Ve 3-4 sanıye gibi bi sürede kapanmıştı. Ve gtx660m ile bütün oyunları orta-yüksek ayarda oynayabilirsin.
- - - Eklendi - - -
Bide 1-2 oyuna bağlı kalıp sadece bunları oynuyacağım deyip alma gün gelir en sevdiğin oyundan nefret edersin![]()
kapanmasıda bir o kadar hızlı ama alırsam windows 7 yuklerim herhalde 8 pek hoşuma gitmedi win8 telefonum var zaten yani windows 7 
evet fazla değilim mesela az önce cod oynadım sadece 30dk
İnan n56vz dedigin pcden daha hizli aciliyor win8ki benim pcde k55vj sx077d ssd olmadigi halde 10-15sn de aciliyor
Arkadaşım sana gelince bu n serisi biraz poh pohlanmis bi seri ama paran varsa seni cok rahat goturen bir cihaz olur ozellikle Asus kalitesinde msi suan bile sadece fanlari tarafinca kullanilan bi marka masaustu haricinde pek ic acici degil notebooklta apple urunu almazsan asus yada lenova ya bakmani oneririm ki bu pc gayette seni 4 hatta daha fazla goturur ki oyun olarak fazla oyuncu olmadigini yazmissin yorumlardan bu anlasiliyor

tşk ederimOzaman sole bi aciklik getireyim cod black ops 2 yi 1080 p ayarlarda cok akici sekilde oynaya biliyorum(n56vz kullaniom)

bi açıklıkta ben getiriyim crysis 3 en yüksek ayarda akıcı bi şekilde oynuyorumama oyunun efektiğin verdiği bı haraket bulanlığı var heralde ondan iyi olmuyor)
zaten gt650 ile gtx660 çok bi fark yok.

en yüksek ayarda akıcı bir şekilde oynayamazsın![]()
yarın bi daha indirem. 2 güne iner burada tekrar yazarım.
Ama şöyle birşey var elindeki msi 1920x1080 çözünürlükte eğer 1366x768 olsaydı diğer laptoplar gibi ultrada akıcı oynatırdın belki ama şöylede birşey var 1920x1080'in orta ayarını 1366x768'in ultrasına değişmem