Asus anakart ekran karti ram tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Purgatory-

Purgatory-

Üye
    Konu Sahibi
Asus anakart ekran karti ram tavsiyesi
Arkadaslar eskı bir bilgisayarım ram ve ekran kartı almak istiyorum bir kac tane baktım ancak benım anakarata uyarmı bilmiyorum bilgi sahibi olan arkadaslar yardımcı olursa sevınırım.

akart sitesi

ekran kartı

ram

ram hakkında pek bilgim yok daha iyi bi ram olurmu bılmıyorum bundan ıkı tane almayı istıyorum

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar bilgisi olan yokmu hiç :S

Archonn

Archonn

Üye
2 gb ddr2, 800 ya da 1066 mhz de çalışan bir ram seçebilirsiniz. İkinci el almanızı tavsiye ederim çünkü sıfırlar pahalı.
verdiğiniz ekran kartları hd film izlemek dışında bir ise yaramaz hatta 8400 gs de bunun bile mümkün olduğunu sanmıyorum.
Siz işlemcinizi ve güç kaynağınızı söyleyin burada uygun bir ekran kartı tavsiye edilir size.

Purgatory-

Purgatory-

Üye
    Konu Sahibi
pc baya eski Pentium D olması lazım işlemcinin psu hakkında bi bilgim yok ama ekran kartına göre onuda alabilirim. Sanırım benim anakart 667 mhz dan fazlasını desteklemiyor

Archonn

Archonn

Üye
pc baya eski Pentium D olması lazım işlemcinin psu hakkında bi bilgim yok ama ekran kartına göre onuda alabilirim. Sanırım benim anakart 667 mhz dan fazlasını desteklemiyor

Fsb 1066, 800, 533 mhz görünüyor.
İşlemciniz de çok eski. Bence upgrade yapmak yerine yeniden bir pc toplayın. Bu sisteme para harcamak ölü yatırım olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...