Astrosman dayımın yeğenleri gelin bi acil.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The East

The East

Üye
iki cemiyette bizim hocam. Yeğenler cemiyeti her gün özel olarak konuşma mekanı, konsey i ise bi yeğene ceza filan.. Yaş kaç hocam?

Yaş Söylemeyi sevmiyorum Yanda Yazıyor :) ama doğum tarihimi söyleyebilirim 18 nisan 90 :)

The East

The East

Üye
Evet bugün saldırıya uğradım Börek alcaktımda akşama kalmamıştı tost aldım gelirken tanımadığım 3 5 çocuk çapraz ateşe aldı beni :D

Astrosman

Astrosman

Üye
Evet bugün saldırıya uğradım Börek alcaktımda akşama kalmamıştı tost aldım gelirken tanımadığım 3 5 çocuk çapraz ateşe aldı beni :D

afiyet olsun hocam :) üni filan var mi?

The East

The East

Üye
Yok meslek lisesinden üni Tutmadı şu anda sadece site kurabiliyorum o yeteneğe kavuştum :D

otostopçu

otostopçu

Üye
sol kolmuyum şimdi :sirit:

Kerim.

Kerim.

Üye
Tamamdir dayi:sirit:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
    Konu Sahibi
Sağ kolum :sirit:

doctorrr

doctorrr

Üye
Yeğenler Arası Örgüt Görevlisi :smdance:

The East

The East

Üye
bedava alan adları var tr.gg gibi falan onlar beleş sizede yaparımda com org gibi yıllık ödüyon şu anda google gibi arama motoru kurcamda google yi geçemem zaten google alt yapısında olur her eklenen sitenin içeriklerini kim indexle sin google cse ile olur bide google adsense ile para kazanılır ama tutmuyor işte :D

Astrosman

Astrosman

Üye

yarın saat aaşam 10'da müsait misin?

- - - Eklendi - - -

bedava alan adları var tr.gg gibi falan onlar beleş sizede yaparımda com org gibi yıllık ödüyon şu anda google gibi arama motoru kurcamda google yi geçemem zaten google alt yapısında olur her eklenen sitenin içeriklerini kim indexle sin google cse ile olur bide google adsense ile para kazanılır ama tutmuyor işte :D

hmm. Anladım hocam bizim cemiyete site kursak, googleda taratınca çıksa ?

cukuleaks

Üye
Hacı şuan muhabbet ne ben hiçbişey anlamadım...

The East

The East

Üye
yarın saat aaşam 10'da müsait misin?

- - - Eklendi - - -

hmm. Anladım hocam bizim cemiyete site kursak, googleda taratınca çıksa ?

tmm kuralım google ye de buradan ekleniyor bende arama motoru kurarsam üst sıralarda çıkartırım ama daha belli değil sadece logosu hazır :D

The East

The East

Üye

İyide amaç nedir amacı söyle :D Kavgamı var ne var konularamı saldırcaz ne yapçaz bi açıklasan :D

Amacınız illuminati yi yıkıp Asya Tarafına Türkiye Astrosman Kıtası adını vermektir :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt