Astrosman
Üye
Yenş konu açtım dayı kıaaltmayı As.Ma yaptım yoksa farklı anlaşılcaktı![]()
tamam yeğenim gördüm

Yenş konu açtım dayı kıaaltmayı As.Ma yaptım yoksa farklı anlaşılcaktı![]()

iki cemiyette bizim hocam. Yeğenler cemiyeti her gün özel olarak konuşma mekanı, konsey i ise bi yeğene ceza filan.. Yaş kaç hocam?
ama doğum tarihimi söyleyebilirim 18 nisan 90 
Yaş Söylemeyi sevmiyorum Yanda Yazıyorama doğum tarihimi söyleyebilirim 18 nisan 90
![]()
. İstanbul nasıl doğu abi karlı ?Evet bugün saldırıya uğradım Börek alcaktımda akşama kalmamıştı tost aldım gelirken tanımadığım 3 5 çocuk çapraz ateşe aldı beni![]()
üni filan var mi?Yok meslek lisesinden üni Tutmadı şu anda sadece site kurabiliyorum o yeteneğe kavuştum![]()

sol kolmuyum şimdi![]()

Tamamdir dayi![]()
bedava alan adları var tr.gg gibi falan onlar beleş sizede yaparımda com org gibi yıllık ödüyon şu anda google gibi arama motoru kurcamda google yi geçemem zaten google alt yapısında olur her eklenen sitenin içeriklerini kim indexle sin google cse ile olur bide google adsense ile para kazanılır ama tutmuyor işte![]()
Hacı şuan muhabbet ne ben hiçbişey anlamadım...
yarın saat aaşam 10'da müsait misin?
- - - Eklendi - - -
hmm. Anladım hocam bizim cemiyete site kursak, googleda taratınca çıksa ?

İyide amaç nedir amacı söylehocam cemiyet kurdum kurdum sende benim yeğenlerin başkanısin
Kavgamı var ne var konularamı saldırcaz ne yapçaz bi açıklasan 
İyide amaç nedir amacı söyleKavgamı var ne var konularamı saldırcaz ne yapçaz bi açıklasan
![]()

İyide amaç nedir amacı söyleKavgamı var ne var konularamı saldırcaz ne yapçaz bi açıklasan
![]()

Hacker Team mode : onAmacınız illuminati yi yıkıp Asya Tarafına Türkiye Astrosman Kıtası adını vermektir![]()