astral seyehat yapan ve deneyen var mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
astral seyehat yapan ve deneyen var mi
yorumları alalım

enkazcı

Üye
Yok aga yapcaktım tirstim vazgectim

Konu Sahibi
ben deniyorum ama olmuyor lucıd rüya felan çok iyi yapıyorum da astral seyehata merak saldım onu yapmak istiyorum

---------- Eklendi @ 12:01:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:59 ----------

yapan birisi yardımcı olsun çünkü çok istekliyim bu konu da

Astralı her türlü konuda araştırdım yapabilirm fakat bazı sakatlıklar , pürüzler olabileceği düşüncesi vazgeçiriyor insanı

peki bana önerilerin neler
eğer işin üstüne çok düştüysen bazı şeyleri biliyorsundur ama yine de anlatayım : o gün sakin ol moralin gayet iyi olsun o gün bir sorun yaşamamış ol , hep iyi düşün çıkış esnasında korkarsan o noktaya bir daha gelmen zor olur , elbise olarak üstünde hafif şeyler olsun çıkış esnasında zorlamasın çıktıktan sonra dışarıda duyduğun seslerden korkma yaptığın aslında ilgin bir olay olan alem değişimi onlar sadece araba veya su sesi , geri dönmek için düşünmen yeterlidir , ilk çıkışı yaşayıp ta dışarı kaçma hemen evde daha doğrusu odanda dolaş biraz , korkmak kavramı aklından çıkmış olsun çıkarken , çıktıktan sonra her türlüsü yani , geri döndüğünde dolaştığın her yeri sadece bir rüya olarak hatırlayacaksın , ve biraz baş ağrısının esiri olacaksın , negatif yönlerine gelirsek emin olmamakla beraber ve çok düşük bi ihtimal verdiğim ölüm , artık uyumaktan korkmak v.s

Konu Sahibi
seyehate çıkarken uyumamam gerek demi sadece düşünecek miyim gözü kapalı.. Mesela lucıd rüya ile astral seyehat arasındaki fark nedir. Lucıd çok kolay olabiliyorum..

---------- Eklendi @ 15:26:17 ---------- Yazıldı @ 15:25:31 ----------

furkan bilirim bu konulara meraklısın benim gibi peki bana önerin ne.. Bir de aradaki fark ne

enkazcı

Üye
abi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..

---------- Eklendi @ 16:16:11 ---------- Yazıldı @ 16:14:28 ----------

abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorulara

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biraz araştırdım Lucid rüya ve astral seyahati. Bilmeyenler açısından şöyle söyleyeyim:

Lucid rüya: Rüyanızı kontrol altına alarak istediğiniz herşeyi yapabilme imkanını elde edebilme (rüyada olduğunuzun farkına varma)
Astral seyahat: Uyumaya benzer fakat bazı tekniklerle uyumak yerine ruhunuzla bedeninizden çıkıp etrafı gezme işlemidir.

Bu ikisinden en çok merak ettiğim, Astral'i yapan var mıdır? Gezegenlere gitmiş midir

abi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..

---------- Eklendi @ 16:16:11 ---------- Yazıldı @ 16:14:28 ----------

abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorulara
geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsın

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İleriyi görmek imkansızdır, olanaksızdır. Kafanı yere göm yine görmezsin geleceği

Tepkiler: .BlueTR ve spy ghost

.BlueTR

Üye
bende çıkış yapamıyorum bi yapabilsem :S
bi konu açmıştım lucid rüya deneyimim diye lucid rüya siz farkında olmadan bile yaşayabiliyorsunuz benim gibi.ama bilinçli olarakta yapanlar varmış.

enkazcı

Üye
geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsın
ooooo tam benlik ya...tamam işte bak şimdi hoca soruları hazırlamış masanın üstünde gelecek değil olmuş bitmiş bir olay sonuçta masanın üstünde duruyor o kağıdı görebilirmiyim...

[ENGİN]

Üye
İleriyi görmek imkansızdır, olanaksızdır. Kafanı yere göm yine görmezsin geleceği
4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.

Tepkiler: spy ghost
[ENGİN];4633628' Alıntı:

4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksek kendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi

[ENGİN]

Üye
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksek kendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi

o yüzden bu tür şeyler uzmanlık gerektirir.ben yapabilirim deyip dalmamak gerekir olaya insani yapımız bu tür şeyleri kaldıramaz.

Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...