eğer işin üstüne çok düştüysen bazı şeyleri biliyorsundur ama yine de anlatayım : o gün sakin ol moralin gayet iyi olsun o gün bir sorun yaşamamış ol , hep iyi düşün çıkış esnasında korkarsan o noktaya bir daha gelmen zor olur , elbise olarak üstünde hafif şeyler olsun çıkış esnasında zorlamasın çıktıktan sonra dışarıda duyduğun seslerden korkma yaptığın aslında ilgin bir olay olan alem değişimi onlar sadece araba veya su sesi , geri dönmek için düşünmen yeterlidir , ilk çıkışı yaşayıp ta dışarı kaçma hemenpeki bana önerilerin neler
evde daha doğrusu odanda dolaş biraz , korkmak kavramı aklından çıkmış olsun çıkarken , çıktıktan sonra her türlüsü yani , geri döndüğünde dolaştığın her yeri sadece bir rüya olarak hatırlayacaksın , ve biraz baş ağrısının esiri olacaksın , negatif yönlerine gelirsek emin olmamakla beraber ve çok düşük bi ihtimal verdiğim ölüm , artık uyumaktan korkmak v.s
peki bana önerin ne.. Bir de aradaki fark neabi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..ben deniyorum ama olmuyorlucıd rüya felan çok iyi yapıyorum da astral seyehata merak saldım onu yapmak istiyorum
---------- Eklendi @ 12:01:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:59 ----------
yapan birisi yardımcı olsun çünkü çok istekliyim bu konu da![]()
abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorularaeğer işin üstüne çok düştüysen bazı şeyleri biliyorsundur ama yine de anlatayım : o gün sakin ol moralin gayet iyi olsun o gün bir sorun yaşamamış ol , hep iyi düşün çıkış esnasında korkarsan o noktaya bir daha gelmen zor olur , elbise olarak üstünde hafif şeyler olsun çıkış esnasında zorlamasın çıktıktan sonra dışarıda duyduğun seslerden korkma yaptığın aslında ilgin bir olay olan alem değişimi onlar sadece araba veya su sesi , geri dönmek için düşünmen yeterlidir , ilk çıkışı yaşayıp ta dışarı kaçma hemenevde daha doğrusu odanda dolaş biraz , korkmak kavramı aklından çıkmış olsun çıkarken , çıktıktan sonra her türlüsü yani , geri döndüğünde dolaştığın her yeri sadece bir rüya olarak hatırlayacaksın , ve biraz baş ağrısının esiri olacaksın , negatif yönlerine gelirsek emin olmamakla beraber ve çok düşük bi ihtimal verdiğim ölüm , artık uyumaktan korkmak v.s

geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsınabi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..
---------- Eklendi @ 16:16:11 ---------- Yazıldı @ 16:14:28 ----------
abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorulara![]()
ooooo tam benlik ya...tamam işte bak şimdi hoca soruları hazırlamış masanın üstünde gelecek değil olmuş bitmiş bir olay sonuçta masanın üstünde duruyor o kağıdı görebilirmiyim...geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsın
4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.İleriyi görmek imkansızdır, olanaksızdır. Kafanı yere göm yine görmezsin geleceği![]()
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksek[ENGİN];4633628' Alıntı:
4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.
kendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi 
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksekkendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi
![]()