astral seyehat yapan ve deneyen var mi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
astral seyehat yapan ve deneyen var mi
yorumları alalım

enkazcı

Üye
Yok aga yapcaktım tirstim vazgectim :d:

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
ben deniyorum ama olmuyor :) lucıd rüya felan çok iyi yapıyorum da astral seyehata merak saldım onu yapmak istiyorum :)

---------- Eklendi @ 12:01:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:59 ----------

yapan birisi yardımcı olsun çünkü çok istekliyim bu konu da :)

spy ghost

spy ghost

Üye
Astralı her türlü konuda araştırdım yapabilirm fakat bazı sakatlıklar , pürüzler olabileceği düşüncesi vazgeçiriyor insanı

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
peki bana önerilerin neler

spy ghost

spy ghost

Üye
peki bana önerilerin neler
eğer işin üstüne çok düştüysen bazı şeyleri biliyorsundur ama yine de anlatayım : o gün sakin ol moralin gayet iyi olsun o gün bir sorun yaşamamış ol , hep iyi düşün çıkış esnasında korkarsan o noktaya bir daha gelmen zor olur , elbise olarak üstünde hafif şeyler olsun çıkış esnasında zorlamasın çıktıktan sonra dışarıda duyduğun seslerden korkma yaptığın aslında ilgin bir olay olan alem değişimi onlar sadece araba veya su sesi , geri dönmek için düşünmen yeterlidir , ilk çıkışı yaşayıp ta dışarı kaçma hemen :D evde daha doğrusu odanda dolaş biraz , korkmak kavramı aklından çıkmış olsun çıkarken , çıktıktan sonra her türlüsü yani , geri döndüğünde dolaştığın her yeri sadece bir rüya olarak hatırlayacaksın , ve biraz baş ağrısının esiri olacaksın , negatif yönlerine gelirsek emin olmamakla beraber ve çok düşük bi ihtimal verdiğim ölüm , artık uyumaktan korkmak v.s

furkan5800

furkan5800

Üye
6 ay surdü yapmam bilen bilir

Nedensiz-Sebebsiz

Nedensiz-Sebebsiz

Üye
    Konu Sahibi
seyehate çıkarken uyumamam gerek demi sadece düşünecek miyim gözü kapalı.. Mesela lucıd rüya ile astral seyehat arasındaki fark nedir. Lucıd çok kolay olabiliyorum..

---------- Eklendi @ 15:26:17 ---------- Yazıldı @ 15:25:31 ----------

furkan bilirim bu konulara meraklısın benim gibi :) peki bana önerin ne.. Bir de aradaki fark ne

enkazcı

Üye
ben deniyorum ama olmuyor :) lucıd rüya felan çok iyi yapıyorum da astral seyehata merak saldım onu yapmak istiyorum :)

---------- Eklendi @ 12:01:38 ---------- Yazıldı @ 11:58:59 ----------

yapan birisi yardımcı olsun çünkü çok istekliyim bu konu da :)
abi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..

---------- Eklendi @ 16:16:11 ---------- Yazıldı @ 16:14:28 ----------

eğer işin üstüne çok düştüysen bazı şeyleri biliyorsundur ama yine de anlatayım : o gün sakin ol moralin gayet iyi olsun o gün bir sorun yaşamamış ol , hep iyi düşün çıkış esnasında korkarsan o noktaya bir daha gelmen zor olur , elbise olarak üstünde hafif şeyler olsun çıkış esnasında zorlamasın çıktıktan sonra dışarıda duyduğun seslerden korkma yaptığın aslında ilgin bir olay olan alem değişimi onlar sadece araba veya su sesi , geri dönmek için düşünmen yeterlidir , ilk çıkışı yaşayıp ta dışarı kaçma hemen :D evde daha doğrusu odanda dolaş biraz , korkmak kavramı aklından çıkmış olsun çıkarken , çıktıktan sonra her türlüsü yani , geri döndüğünde dolaştığın her yeri sadece bir rüya olarak hatırlayacaksın , ve biraz baş ağrısının esiri olacaksın , negatif yönlerine gelirsek emin olmamakla beraber ve çok düşük bi ihtimal verdiğim ölüm , artık uyumaktan korkmak v.s
abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorulara :d:

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Biraz araştırdım Lucid rüya ve astral seyahati. Bilmeyenler açısından şöyle söyleyeyim:

Lucid rüya: Rüyanızı kontrol altına alarak istediğiniz herşeyi yapabilme imkanını elde edebilme (rüyada olduğunuzun farkına varma)
Astral seyahat: Uyumaya benzer fakat bazı tekniklerle uyumak yerine ruhunuzla bedeninizden çıkıp etrafı gezme işlemidir.

Bu ikisinden en çok merak ettiğim, Astral'i yapan var mıdır? Gezegenlere gitmiş midir :D

spy ghost

spy ghost

Üye
abi sen bana lucid rüyayı anlatsana nolur..

---------- Eklendi @ 16:16:11 ---------- Yazıldı @ 16:14:28 ----------

abi şimdi biz sınavdan 2 gün önce hoca soruları hazırlamış olsa bakabiliyormuyuz sorulara :d:
geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsın

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
İleriyi görmek imkansızdır, olanaksızdır. Kafanı yere göm yine görmezsin geleceği :d:

• Beğen
Tepkiler: .BlueTR ve spy ghost
.BlueTR

.BlueTR

Üye
bende çıkış yapamıyorum bi yapabilsem :S
bi konu açmıştım lucid rüya deneyimim diye lucid rüya siz farkında olmadan bile yaşayabiliyorsunuz benim gibi.ama bilinçli olarakta yapanlar varmış.

By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
Bi zamanlar uğraşıyordum

enkazcı

Üye
geleceği görmüyorsun , sorun orda o anı yaşarsın yani şimdi köyüne gider etrafı seyredersin ama o anı görürsün ileriyi kimse göremez böyle birşey yapamazsın
ooooo tam benlik ya...tamam işte bak şimdi hoca soruları hazırlamış masanın üstünde gelecek değil olmuş bitmiş bir olay sonuçta masanın üstünde duruyor o kağıdı görebilirmiyim...

Silinen Üye 440290

Silinen Üye 440290

Kapalı Hesap
ilk defa duyuyorum bunları :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
İleriyi görmek imkansızdır, olanaksızdır. Kafanı yere göm yine görmezsin geleceği :d:
4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
spy ghost

spy ghost

Üye
[ENGİN];4633628' Alıntı:

4 büyük melek bile geleceği bilemediğine göre bizler nasıl bilebiliriz ölümünü gördügünü düşünsene sıyırmak hiçten değıl.
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksek :d: kendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi :islik

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
zaten astral seyahatte sıyırma ihtimali yüksek :d: kendi ölünü görmek gibi birşey yapıyorsun ve alem değişimi yani cinlerle irtibat kurmak onlarla karşılaşmak an meselesi :islik

o yüzden bu tür şeyler uzmanlık gerektirir.ben yapabilirim deyip dalmamak gerekir olaya insani yapımız bu tür şeyleri kaldıramaz.

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...