Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Alo_Azrail

Alo_Azrail

Üye
Resimlerden korktum şu an yorganın dibinde yusuf yusuf yatıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: ___kaptan___

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Iki yil önce bi denemiatim bu olayi yatiyorum tam yatakda denilen pozisyonda gozlerim acik tavana odaklanmistim sonradan karnimda kasintilar beynimde sesler beynim zonklamaya basladi korktum acikcasi birde cok uzaklara gidilirse pek donulemiyo diyolardi hani bilmiyrum bu olay beynimizin bir oyunu mu yoksa var mi ama bana ikiside mantikli geliyo mesela ruyalar tamamen bilincaltidir buda ona benzer bisey mi diyorum sonra diyorum beynin gucu akla hayale gelmez derecede cok neyse cok konusmayim hem bu seslerden hemde gidipte donememekten korkup birakmistim ilk ve son denememdi ama hala dusunuyorum nasil olabiliyo diye:hmmm
nasıl olduğunu öğrenmek için peşine düşmek gerekiyor doğrusu :tebessüm:

bluee18

bluee18

Üye
nasıl olduğunu öğrenmek için peşine düşmek gerekiyor doğrusu :tebessüm:
Aynen öyle beyin anlaması çok güç bir yapı ve eşi benzeri yok dünyada saniyede milyonlarca bilgi işleniyo fakat hiç farkında değiliz acaba bu olay beynimizin bize bi oyunu mu yoksa gerçekte böyle bişey varmı ? eğer beynimizin oyunuysa bilinç altımızda ne varsa mesela a kişisiniz yanına gidiyoruz onun karakter özelliklerini falan biliyoruz haliyle onun bi yansıması mı bizim gidince gördüklerimiz ? düşündürücü gerçekten :hmmm

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Aynen öyle beyin anlaması çok güç bir yapı ve eşi benzeri yok dünyada saniyede milyonlarca bilgi işleniyo fakat hiç farkında değiliz acaba bu olay beynimizin bize bi oyunu mu yoksa gerçekte böyle bişey varmı ? eğer beynimizin oyunuysa bilinç altımızda ne varsa mesela a kişisiniz yanına gidiyoruz onun karakter özelliklerini falan biliyoruz haliyle onun bi yansıması mı bizim gidince gördüklerimiz ? düşündürücü gerçekten :hmmm
Aynen öyle valla nasıl bi olgudur çözemedik gitti :bilmm

bluee18

bluee18

Üye
Aynen öyle valla nasıl bi olgudur çözemedik gitti :bilmm
Mesela şoyle bisey var 8 yasindaki kizin beyninin yarisini hastalik oldugu icin aliyolar ve zamanla beynin diger yarisi uyum saglayarak alinan kisimdaki islevleride yerine getiriyo IQ da cok bi fark olmuyo peki insanin aklina su soru geliyo saglikli bir bireyin beyninin yarisini baska bir bedene aktarilsa hangisi o insan olur ? :hmmm

• Beğen
Mr.FSK

Mr.FSK

Üye
Telekineziyle arası iyi olanlar astral seyahatte fazla zorlanmazlar.. Kardeşim bi ara da telekineziyle ilgili konu açmanı öneririm ya da. bu konuya dahil etmeni anlatımıbı beğendim :D

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Mesela şoyle bisey var 8 yasindaki kizin beyninin yarisini hastalik oldugu icin aliyolar ve zamanla beynin diger yarisi uyum saglayarak alinan kisimdaki islevleride yerine getiriyo IQ da cok bi fark olmuyo peki insanin aklina su soru geliyo saglikli bir bireyin beyninin yarisini baska bir bedene aktarilsa hangisi o insan olur ? :hmmm
Buna yorum yapmak zor doğrusu, bilimsel olarak araştırması yapılmadıktan sonra bişey demek doğru olmaz malesef :bilmm
Telekineziyle arası iyi olanlar astral seyahatte fazla zorlanmazlar.. Kardeşim bi ara da telekineziyle ilgili konu açmanı öneririm ya da. bu konuya dahil etmeni anlatımıbı beğendim :D
:tebessüm: Aslında Geçen yıl galiba telekinezi biyokinezi vb konular açmıştım ama ilgi olmadığından konularım kilitlendi malesef :züü:

• Beğen
Tepkiler: BurHiv ve Mr.FSK
soldierman

soldierman

Üye
yorumum neden silindi sayin administratorler ,sonucta gorusumuzu belli ettik

muhsin15

muhsin15

Üye
kaptan efendi sen konuyu takip ediyorsundur bu güne kadar çıkan oldumu
bu forumdan

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
kaptan efendi sen konuyu takip ediyorsundur bu güne kadar çıkan oldumu
bu forumdan
Çıkış yaptığını söyleyen değerli arkadaşlarımız oldu ne derece doğru bilemiyoruz malesef, bi kanıt sunmalarını isteyemeyiz istesekte somut bir kanıt verilecek bir olgu değil malesef, ama umudu kaybetmiyoruz düzenli olarak ayda 3-4 kez tekrar yapıp deniyorum temeli sıkı yapmak lazım :tebessüm: :oke:

• Beğen
Tepkiler: BurHiv
olcay 38

olcay 38

Üye
ben yaptim 2 kez simdi bida denicem

not: i-doser astral diye muzik var onu dinleyin iyi oluyor
30 dk
nakadr doru bilmiyorum ama bu dinimide böyle bişey yokmuş yani günahmış yaparsak nasıl büyüyle uraşan afedilmez bunun gibi bişeymiş ama bu gerçekten böyle bişey varmış eyer bikez öbür boyuta geçersen 3 varlıklar sana musalat ola bilrimiş böyle bişeyler dendi ve bıraktım yapmayı ve ilk yaptında korkmasan çıka bilrsin e olurken korkup bırakırsanda baya bi süre sonra yine denemen lazım ki belkim çıka bilesin

ben onlari dusunmek yerine Megan Fox u dusundum o geldi
lusid ruya gibi ne dusunursen o gelir yeter ki korkma

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail ve ___kaptan___
muhsin15

muhsin15

Üye

30 dk

ne yani gercek zaman degilmi hayal sa uğraşmadan kafamızdada kurabiliriz

30 dk

ne yani gercek zaman degilmi hayal sa uğraşmadan kafamızdada kurabiliriz

olcay 38

olcay 38

Üye
hayir i-doser sadece kafani boslatmada yardimci oluyor
benim taktik bu fakat herksein taktigi farklidir

muhsin15

muhsin15

Üye
hayır seyahata çıktıktan sonra hayat gerçek zamanlı mı işliyor yoksa hayalemi bağlı

• Beğen
olcay 38

olcay 38

Üye
gercek zaman
herseyi oldugu gibi gorursun

___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
hayır seyahata çıktıktan sonra hayat gerçek zamanlı mı işliyor yoksa hayalemi bağlı
Tamamen gerçek zamandasınız, herşeyi olduğu gibi görüyorsunuz :tebessüm: Ah bi yapabilsem ah bi yapabilsem herşey çok daha güzel olacak ama tutturamıyorum işte :allalla:

• Beğen
Tepkiler: Alo_Azrail

h4kan20

Üye
Kaptan ben yapmadim ama aklima bir ara oyle girmisti ki yapmaya ugrasmadan yapiyodum az daha gozlerini kapatip ard arda daire çiz bir sure sonra dairede bedenini goreceksin insallah yaparsin
Tamamen gerçek zamandasınız, herşeyi olduğu gibi görüyorsunuz :tebessüm: Ah bi yapabilsem ah bi yapabilsem herşey çok daha güzel olacak ama tutturamıyorum işte :allalla:
Abim bir kere yanlislikla yapmisti gece yarisi astralde ormana gitmis bilmeden ayagi takilmis sonra uyaninca yataktan düşmüş

• Beğen
___kaptan___

___kaptan___

Üye
    Konu Sahibi
Kaptan ben yapmadim ama aklima bir ara oyle girmisti ki yapmaya ugrasmadan yapiyodum az daha gozlerini kapatip ard arda daire çiz bir sure sonra dairede bedenini goreceksin insallah yaparsin

Abim bir kere yanlislikla yapmisti gece yarisi astralde ormana gitmis bilmeden ayagi takilmis sonra uyaninca yataktan düşmüş
iki gündür diş ağrısı çekiyorum şu ağrı geçsin denemelere devam edicem inşallah somuru:

Üst Alt