Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

NEXUS

Üye
konuyu okumamayı tercih ettim çünkü okuduğum birşeyi muhakkak yapmaya çalışırım böle şeylerle uğraşamıcam

Az önce yaptım karnım sertleşti havaya kalkıyor gibi oldum kalktım ama çokta rahattım sonra kalbimin küt küt seslerini duydum heyecanlandım kalktım vücudumun her yeri ağırlaşmıştı dedim ya heyecandan uyandım biraz sonra bidaha deniye cem. manyak bişi oldu ama yaa korku diye bişi yoktur diye düşünün hem korku hayal ürünü hem ben bide 12 yaşındayım

Tepkiler: Serhan ve BrainHacker

NEXUS

Üye
birşey soracağım astral seyahatte canın yanıyormuş gibi hissediyormusun yada başka bir varlık görüyormusun ilk denediğinde bunu değiştirme sonradan olabilirde ben ilk yaptığımda onları görürsem kalbim durur korkudan Bi bende denemek istiyorum kendimi uzaktan görmek istiyorum Bana Biraz Açıklayıcı olurmusun yaparken korku , canının yanması vb.. olaylar oluyormu?

Korku oldu baya böyle heyecanlandım vucudum sanki lastik gibi esnetiliyor çat çat kalbim bi atıyor bi atıyor böyle acayip bişey abi anlatılmaz yaşamak gerek abi süper yaaa

redfoxqq

Üye
Gercekten izleyebiliyosak milletin şifrelerini falan alırım ya da yazılı soruları

Tepkiler: TeknoÖmer ve .NeXuS.

@Safak

Üye
ya benim yaparken dusuncegm ilk sey cin karabasan iblis melek vs

Denemeye ürktüm. Aslında konuyu okumaya üşendim. Konuyu bile okumadım.

ben denemek istiyorum fakat cok korkuyorum ama basara bilsem neler yapacagimi ben bile tahmin edemiyorum

0MG90

Üye
Ruhlar Bölgesini izledikten sonra hevesim artmıştı ama üşendim

Tepkiler: TeknoÖmer