Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Konu Sahibi
İlk denemede çıkmayı amaçlayıp tam çıkacakken heyecan yapıp veya korkarak vazgeçerseniz uzun bir süre çıkış noktasına gelemezseniz malesef

Ben bu sabah denedim oda boşken uğraştım biraz kol ve bacaklarım ağırlaştı ama kulaklarda çınlama falan hiçbiri olmadı bayağı uğraşmıştım 5dk falan ama yok Bir de saatin tik takları bile sinirinizi acayip bozabilir bilginize

hmm gece yine denedim gerçekten geçen seferdeki kadar ilerleyemedim titreme falan yoktu ama uğultu oluştu

Mcsilifke

Kapalı Hesap
Titreme geldikten sonra.korkup birakiyorum bea

evet arkadaslar bende bi ara merak sarmıstım ve başarılı oldum. Cıkısi yaptım kendimi gördüm. Ilk önceleri evde ve odamda gezindim. Sonra sokaga çıktım. Arkadsıma anlattım inanmadı. Bi gece odasına gittim. Ertesi gùn odasındaki seyleri tarif edince ağzı açık kaldı Artık yapma gereği duymuyorum. Istesem tekrar yaparım. Çünkü konsantrem yüksek oldugu icin her defasında basarılı oldum .

Kardeşim hayırlı olsun herkes ümitsizdi herkesi ümitlendirdin artık pek inanmayıp atan kalmaz. biraz daha anlat nasıl kolay mi çıktın çıkarken ne kadar sürdü ne kadar dışarıda kaldın renk falan net görebiliyormusun

ilk baslarda kolay olmadı tabi. 2-3 ay kadar ugrasmam gerekti. Ilk 5-10 dakika falan sürüyodu.zamanla bi saate falan ulastım. Renkler hafif bugulu we cok fazla renk göremıyorsun. Hatta eski sewgilimin rüyasına bile gırmeyi basardım.

harbimi diyon be bak beni hakkatten ümitlendirdin yani

qLaMoR

Üye
kaptan varya sen bi acayipsin kinezi dallarına sokturdun beni

Tepkiler: doqukans2

BYFECI

Üye
Böyle şeyler denemeyin arkadaşlar, psikolojiniz bozulur. Ben bir aralar kafayı takmıştım çok garip şeyler oluyordu geceleri. Hepsini unuttum artık uğraşmıyorum ve rahatım.

korkmayın arkadaslar hc bisey olmuo

Ya ölürsek ?

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
ben şahsen bu zamana kadar ki okuduğum astral seyahat ile ilgilli makalelerin hiç birinde ölümle karşılaşıldığına denk gelmedim vallahi ama şu var ki; astral seyahat nabzın yavaşlamasına ve ruhen bedenimizden soyut bir evreye geçiş yapılan bir eylemdir, ölüm riski fikrimce ve okuduğum makalelere göre şöyle olabilir ; astral seyahate başlayacak olanların adım adım başlamaları söylerin yani ilk etapta uzaklara gitmek yerine ev içerisinde olmak ve yavaş yavaş uzaklara yönelmek önerilir, tamamen zihin odaklı olan astral seyahat eylemini gerçekleştirirken direk uzaya yahut an için farklı varlıkların evrelerine geçer onları görünce refleks ile benede dönemeyip o evrede kalma durumları olma olasılığı var (fikrimce) ama şöyle ki; zaten canlı bedenine yaklaşan biri ya da bir ses duyunca ruhun anında gerçek bedenine dönüyor bu da doğal olarak irkilerek ya da çığlık atarak uyanmaya sebep oluyor sonrasında ise astral seyahat gerçekleştirme olasılığın biraz daha azalıyor, tamamen odaklanma koşullanma ve de konsantre işidir , dikkatli olmak şart

Allah razı oldu heveslendim bu gece yapacağım

not: Konsantrasyonu çabuk dagılan insanlar çok zekidir

Tepkiler: ___kaptan___ ve BrainHacker