kcsoft
Üye
Hani astral seyahati denerken mi oldu yoksa normal yatarken mi oldu? Uyurken olduysa ki bunun olması mümkün, çoğu insan farkında olmadan astral seyahati gerçekleştirirler bunun farkında olmadıklarından, gördüklerinin rüya olduğunu düşünürler, yaşadığınız farkında olmayışlıkla ola-gelen astral seyahat çıkışı olabilir
bilerek yapmadim tabiki korktum birden ne oluyo lan gisindenama yükseliyordum yavaş yavaş
benim dikkatim çabuk dağılır denerim ama kesin başarısız olur
hmm anladım, Astral Seyahat=Konsantre'diryani başarısız olma olasılığın yüksek ama yine de ümidimizi kesmemek lazım
Konuyu okurken bile tirstim
bazılarının aklı başka şeylerde
ininmıyotum inanmıyorum.ben bu olayı kac defa yaşadım yüzlerce kere ama herseferinde korktum tüm bedenim tamamen uyuşuyor ve hatta bi kaç kere bedenimi teslüm bıraktıktan sonra bi yerlere gittigimi gördüm.ama ben hep karabasan olayı sanardım.gözlerim doldu yemin ederim.
dostum ben dün gece uyurken rüya miydi bilmiyorum ama abimin yanına annemlerin odasina gittim baya dolaştım evin içinde
Abi tırsıyorum yaa bi şey olcak diye
- - - Eklendi - - -
Deniyim dedim aklıma cin min geldi bi an vücudum titredi açtım gözümü deneyemeyecek kadar tırsıyorum
benim psijik gücümmü var şimdi yani.çünkü yüzlerce kere hatta ikiyüz belkide üçyüzden fazla yaşadım
ama ben arkadaşıma sordum böyle bi olay hiç yaşamamış.drmekki bazı insanların psijik güç ayagına geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?