___kaptan___
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir türlü yapmadım birazda tırstım
Tamamini okuyamadm yapnayi dusunmyorm ama 13 yasnda biri yapablr mi :O gunah dgl mi? Baskalarnin ozel hayatini izleyeblrsn cnku
O zaman gece herkez uyuduktna sonra yapmak daha mantıklı bana göre hem odaya biri girme olasılıgı azalır hemde özel şeyler görme olasılıgın artar düz mantık olarak
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazımzaten astral seyahat gece yapılıyor, uzman olan biri konsantre durumuna göre gündüz de yapabilirAçıkcası Astral Seyahati araştırmaya başladığımdan bu zamana, hiç başkalarının özel hayatını düşünmedim düşünmem de + Astral seyahat tamamen düşünce gücüyle olan bi eylem olduğunda, ha bi kızlar yurduna gideyim vb durumlar olmuyor yani tamamiyle anlık ve düşsel bir eylemdir astral seyahat
Şahsen öyle bişey yapmış olsam ilk sevgilimi gözetlemeye giderdim ne yapıyor ne ediyor arada yoklamak lazım
- - - Eklendi - - -
Anlatım içinBelki düzgün yapan biri çıkarda yazar buraya
İnşallah yaparsınyani arada bi gözetlemek lazım ne yapıyor ne ediyor kız milleti yani/ inşallah ben bi yapabilsem zaten forumu sallayacam ama yapamadım daha
Eğer olursa acaba gerçekte olan şeylerimi görüyoruz yoksa beynimizin oluşturduğu şeylerimibide nesnelere dokunup hareket ettirebilirsek bak gari sen
kaptan bi ara banada aynisindan oldu yükseliyor gibiydim korktum olmadi birden uykuya daldim buda astral seyahatla alakali olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?