Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Konu Sahibi
Evet beyler astral seyahat konulu bir korku filmi denk geldi izlemenizi tavsiye ederim Filmin ismi Ruhlar Bölgesi , bu filmden sonra Astral Seyahat konusu şahsen biraz askıya almayı düşünüyorum, ciddi anlamda film beni feci halde etkiledi şiddetle izlemenizi tavsiye ediyorum

sen izleyip astral seyahate ara verdiysen biz izleyip astral seyahatin adını bile anmayız bidaha

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
sen izleyip astral seyahate ara verdiysen biz izleyip astral seyahatin adını bile anmayız bidaha
hele ki gecenin bu vakti kardeş filmi indireli 1-2 hafta oldu izlememiştim bi yoldaş buldum bu saatte izleyince konusunun astral seyahat olduğunu izlerken anladım çok abartılacak bi korku senaryosu yoktu lakin film içerisinde astral seyahat ile ilgili bilgilerin nerelere gidilip nasıl dönüleceğine vs değiniliyor onları duyunca Astral seyahat denemelerimi rafa kaldırmaya karar verdim ama ben deliyim ne yapacağım belli olmaz 5 dk sonra astral seyahat denemesi yaparım yani, çünkü malım ben onca korku yetmiyo iyice sarpa sardıracam olayı yani, başıma kötü bişey gelmeden bırakmam gibime geliyor yusuf yusuf ediyorum şuan ve lavaboya nasıl gidecem onu düşünmekteyim evin bütün ışıklarını yakıp giderim galiba Ama dediklerimi dikkate alaraktan filmi izlemenizi öneririm ve filmin 2. serisi de mevcutur onu da izleyecem inşallah aman dikkat diyorum arkadaşlar, filmdeki olay ile gerçek bağdaştırılamaz diyemeyiz ama yine de dikkat etmek gerek

Daha önce yapmış olan falan var mı ya biz de deneyelim de gece gece korkuyo insan

abi ben astral seyahate bu konuyu gördükten sonra başladım yani başlamamın sebebi sensin ben sadece bir kere yapabildim uzun sürmedi tekrar deniyorum yapmayı ama olmuyor şimdi sende yapmamaya karar verdin yani rafa kaldırmak istiyorsun abi burada oyun oynanmıyor abi bunlar ruh işleri eğer ters giden birşey olursa 3 harfliler flan işin ucu b*klu değneğe döner birdaha bedenine dönemeyebilirsin ama sende kaşınıyorsun konu nerden buraya geldi bilmiyorum ama neyse şu an bende korkuyorum ayaklarım pc masasının altına koymaya korkuyorum o yüzden üstüne oturdum ve bacağım ağrıyor neyse korku deyince aklıma KORKU SEANSI diye bir film geldi bilirsin belki kesin izlemeni öneririm ama sakın şimdi izleme tamam sen yapmaya devam et bütün ışıkları yakarak git wc ye

Konu Sahibi
Daha önce yapmış olan falan var mı ya biz de deneyelim de gece gece korkuyo insan
Daha önce ilk duyduğum günden beri deniyorum daha çıkamadım ama bigün çıkacam da geri döner miyim dönemez miyim bilmiyorum filmde de çocuk yapıyordu ve farklı boyutlara geçip orada kayboluyor dönüş yolunu bulamıyordu ve gittiği boyutlardaki işkence gören varlıklar çocuğun fiziksel bedenine sahip olmaya çalışıyordu o derece yani o yüzden korkularım var bilemiyorum

Vallahi filmi ben de izledim : Gidipte Dönmemek Var

Nasıl bir duygu
Kendi yaşadığın şehirde bayağı geziyorsun sanırım başka insanlar da var oyun gibi yanılıyor muyum ?
Telekinezi yapabiliyor musunuz ?

Konu Sahibi
Heyt be canını yerim senin kardeşim benim kimsenin şevkini kırmak istemem ama burada Astral seyahatin ciddiyetine değinmek istiyorum rafa kaldırma konusunu söylemedim varsayalım çünkü bugünden itibaren daha derin bi araştırma yapıp konuya o şekilde hakim olup devam edeceğim dediğin gibi sıkıntılı bir durum farklı varlıkların musallat olması da olabilir o yüzden kendine güvenen ve herhangi bi rahatsızlığı olmayan arkadaşlar denesinler ben kaldığım yerden daha temkinli devam edecem
Nasıl bir duygu
Kendi yaşadığın şehirde bayağı geziyorsun sanırım başka insanlar da var oyun gibi yanılıyor muyum ?

Telekinezi yapabiliyor musunuz ?
Geçen yıllarda onu da araştırdım ama benim hayal dünyam aşırı mı aşırı geniş olduğu için sakin olup kafayı boşaltıp konsantre olamadığımdan bi türlü yapamadığımdan sadece astral seyahate yöneldim malesef :/

abi sende müthişsin bende daha istikrarlı olacağım ama sana dediğim gibi bi korku seansı nın fragmanına bak ne demek istediğimi anlarsın ve abi seninle arkadaş olabilirmiyiz

Konu Sahibi
abi sende müthişsin bende daha istikrarlı olacağım ama sana dediğim gibi bi korku seansı nın fragmanına bak ne demek istediğimi anlarsın ve abi seninle arkadaş olabilirmiyiz
herşeyin başı inanmak işte kardeşim tabii ki olabiliriz kardeşim neden olmayalım hmm merak ettim şu korku seansına bi göz atayım

herşeyin başı inanmak işte kardeşim tabii ki olabiliriz kardeşim neden olmayalım hmm merak ettim şu korku seansına bi göz atayım
abi ne diyeceğimi bilmiyorum ama ben gerçekten seni sevdim iyisin hoşsun

reaurora

Üye
yatın uyuyun

Konu Sahibi
abi ne diyeceğimi bilmiyorum ama ben gerçekten seni sevdim iyisin hoşsun
Burada herkes öyle kardeşim yapmacık değiliz doğruyuz dürüstüz yalanımız dolanımız yok yani buradaki herkes iyidir hoştur yani

Tepkiler: Haluk.
    Konu Sahibi
şu an felsefe yaptın ve beni bitirdin abi
Övünmek gibi olmasın ama, edebiyatçı olduğum kadar felsefeyi de severim / korku seansının fragmanını izledim izlediğim yetti bana gerçekten ürpermeme yetti kardeşim :/

Haluk.

Üye
Abi ben kac gundur deniyorum sonuc alamiyorum. Gozlerimi kapatiyorum olmuyo aciyorum yine olmuyo baya bi denedim en ufak korkum bile yok kararliyim ama hala yapamiyorum

Abi ben kac gundur deniyorum sonuc alamiyorum. Gozlerimi kapatiyorum olmuyo aciyorum yine olmuyo baya bi denedim en ufak korkum bile yok kararliyim ama hala yapamiyorum
Izın zaman gerekiyor ben ilk yapabilmek için iki aya yakın çalıştım