biryada2
Üye
teşekkürler kardeşim çıkış konusunda yardımcı olacaktır yazdıkların korkan arkadaşlara da öneri olacaktır tekrardan teşekkürlerArkadaşım merhaba.
Ben her çıkışımda aynı taktiği uygularım. O taktiği şimdi yazmaya üşeniyorum.Her neyse ben yaklaşık 2 senedir Astral Seyahat yapıyorum. Ve çokta eğlenceli oluyor. Ruhun bedeninden çıktığı zaman korkarsan hemen geri giriyorsun ve 2 saat uykulu kalıyorsun daha sonra çeşitli rüyalar görüyorsun bir süre. İlk yaptığım zaman yani ilk çıkışımda farklı varlıkları düşündüm. Korktum biraz ama geri dönemedim. Sonra biraz gezineyim dedim. Mutfağa gittim farklı farklı yaratıklar gördüm. Gördüğüm gibi bedenime geri döndüm ve uyandığımda dilim yok gibiydi konuşamıyordum ağzım kitlenmiş gibiydi
İlk deneyimde sakın korkmayın derim ben. Eğer korkarsanız da üzerine üzerine gidin. Korkuyu yenin. Çıktığınızda zaten heyecan yaparsanız hemen geri dönüyorsunuz.Her neyse size başarılar diliyorum.
Ha bu arada çıkış yaparken kendini bir hücrede düşünün. Yenilmez 3 de ki Yuri'yi kapattıkları hücre gibi bir yer. Dar ve tek bir çıkış var hücrenin içine serin su doluyor. Kendinizi ayakta hissedip suya bırakın ve yukarı çıktığınızı hayal edin çıkış yukarıda olacaktır ve siz çıkacaksınız dır.
Ve şu konuya değineyim 18 yaşından küçüklerde halen cin vb şey korkusu olduğu için yapmamalarını öneririm. Çünkü ne yaparsanız yapın korktuğunuz şey başınıza gelecektir seyahat sırasında ne yazık ki.
Okuduğunuz için teşekkür ederim saygılar.
işte bundan yapmıyorumArkadaşım merhaba.
Ben her çıkışımda aynı taktiği uygularım. O taktiği şimdi yazmaya üşeniyorum.Her neyse ben yaklaşık 2 senedir Astral Seyahat yapıyorum. Ve çokta eğlenceli oluyor. Ruhun bedeninden çıktığı zaman korkarsan hemen geri giriyorsun ve 2 saat uykulu kalıyorsun daha sonra çeşitli rüyalar görüyorsun bir süre. İlk yaptığım zaman yani ilk çıkışımda farklı varlıkları düşündüm. Korktum biraz ama geri dönemedim. Sonra biraz gezineyim dedim. Mutfağa gittim farklı farklı yaratıklar gördüm. Gördüğüm gibi bedenime geri döndüm ve uyandığımda dilim yok gibiydi konuşamıyordum ağzım kitlenmiş gibiydi
İlk deneyimde sakın korkmayın derim ben. Eğer korkarsanız da üzerine üzerine gidin. Korkuyu yenin. Çıktığınızda zaten heyecan yaparsanız hemen geri dönüyorsunuz.Her neyse size başarılar diliyorum.
Ha bu arada çıkış yaparken kendini bir hücrede düşünün. Yenilmez 3 de ki Yuri'yi kapattıkları hücre gibi bir yer. Dar ve tek bir çıkış var hücrenin içine serin su doluyor. Kendinizi ayakta hissedip suya bırakın ve yukarı çıktığınızı hayal edin çıkış yukarıda olacaktır ve siz çıkacaksınız dır.
Ve şu konuya değineyim 18 yaşından küçüklerde halen cin vb şey korkusu olduğu için yapmamalarını öneririm. Çünkü ne yaparsanız yapın korktuğunuz şey başınıza gelecektir seyahat sırasında ne yazık ki.
2 yıl daha bekle diyorsun yaniArkadaşım merhaba.
teşekkürler kardeşim çıkış konusunda yardımcı olacaktır yazdıkların korkan arkadaşlara da öneri olacaktır tekrardan teşekkürler
2 yıl daha bekle diyorsun yaniBeklemem
Önerilerin için sağol ama bende hiçbir değişiklik olmuyor nedeni nedir
dönemem durumu zaten yok kardeşKorku olmaması lazım dönememekten korkuyorum
sanki burdan cinleri gorebilirsiniz gibi bisey cikiyo ve baska ne gibi yaratiklarArkadaşım merhaba.
daha önce de söyledim astral seyahat düşseldir arkadaşımız da çıkış yaptıktan sonra düşündüğü şeyleri görmüştür siz ne düşünürseniz o elbet görünecektir sizlere lakin bu görecelidir nasıl desem garanti görürsünüz diyemem bu size ve bilinçaltınıza bağlı ama ben olsam görmek istemem çünkü bu normal hayatta da sıkıntı yaratacaktır ister istemezsanki burdan cinleri gorebilirsiniz gibi bisey cikiyo ve baska ne gibi yaratiklar
+1çok emek ve konsantre gerektiren bir meditasyon . yapabilene helal olsun
Anlattıklarımızda da olduğu üzre astral seyahat düşsel bir yapıdır; başlangıçta kendimizi telkin ile başlıyoruz bir nevi bilinçaltımıza sinyaller gönderiyoruz böylece diğer evrelerin gelişimi oluşuyor yani çıkış yapmak vs dediğiniz gibi tamamen hayali bir oyun gibi de düşünebiliriz bunuHocam bence olaylar tamamen haylaimizin bize oynadigi oyunlardan ibaret. Soyle ki ben de bi ara ruyalarimi yonetmeye baslamistim. Normal olarak uyuyorum ve ruya gordugum zaman ruyayi ben yonetiyorum,nerede istersem orada oluyorum,ne istersem onu goruyorum. Bi abiye anlattim,Sen ermişsin kardes dediSonra fazla takmadim. Fakat istedigim vakit yine az da olsa yapabiliyorum. Yani diyecegim uyurken nasil bi ruh hali icindeysen ve neyi dusunursen beyin ona adapte oluyor ve onu uygulamaya koyuyor. Ornek olarakta gece saat 8de uyanacagim diye kendinize emir verin,uyandiginizi goreceksiniz. Beyin uyumaz asla.
İlginç olduğum kadar açtığım konular da bir o kadar ilginçtirbu konunun baya bi meraklısı varmış haklılar ilginç konu
zaten uğraşanların genelinde karanlıkta korku yahut görünmeyen şeyleri görüyormuşçasına bir his vb şeyler oluyor bu vb konularla uğraştığım için karanlıkta durmaktan kaçınırım şahsenben bu konularla uğraşsam kafa gider.
Aynen bendezaten uğraşanların genelinde karanlıkta korku yahut görünmeyen şeyleri görüyormuşçasına bir his vb şeyler oluyor bu vb konularla uğraştığım için karanlıkta durmaktan kaçınırım şahsen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?