Astral Seyahat Nedir? Nasıl Yapılır? Herşeyi ile Birlikte Detaylı Anlatım!!

Konunun ismini okuyunca aklıma ilk kaptan geldi

Tepkiler: ___kaptan___
    Konu Sahibi
düşüncelere saygımız sonsuz yorum için ben
Konunun ismini okuyunca aklıma ilk kaptan geldi
unutulmamış olmak güzel bi duyguymuş

Tepkiler: The Shadow ve reflex

DDorlion

Üye
Uyku arası deneyip sonra korkup yorganı kafasına kadar çekip duayla uyuyanlarla kaynıyo şuan burası

Tepkiler: Serhan, ___kaptan___ ve reflex
    Konu Sahibi
Konu dağılmasın lütfen

Astral seyahati bu kadar büyütmeyin korkmayın yani korkarak başlıyoruz ama korkmamaya inandırın kendinizi

Tepkiler: The Shadow

reflex

Üye
Konu dağılmasın lütfen

Astral seyahati bu kadar büyütmeyin korkmayın yani korkarak başlıyoruz ama korkmamaya inandırın kendinizi
Valla şuan korkmuyorum şu ağırlaşma işi varya arasına dururken hiç bişey düşünmeyeyim salayım vicudumu normaldede oluyo sonra noluyo diye topluyorum kendimi

Konu Sahibi
Valla şuan korkmuyorum şu ağırlaşma işi varya arasına dururken hiç bişey düşünmeyeyim salayım vicudumu normaldede oluyo sonra noluyo diye topluyorum kendimi
sabır gerektiriyo biraz kişiden kişiye düşünceler de değişiyor doğal olarak!

Ben ilk denememde ağırlaşma olayında biraz ürktüm yatağa eller paralel şekilde uzanmışım ve ruhum kuş gibi bedenimden bağımsız ama bedenim yüzlerce kilo yük taşıyor gibiydi ben bunu sağ elinde ağır bir poşet var gibi hissederek yaptım sonra sol elim için aynısını hissettim vs vs biraz garip oluyo insan doğrusu korkuya kapılmak normal ama Astral seyahati gerçekleştirmek için bunlara alışmak gerekt

Tepkiler: reflex
Herkesin korkusu başka demekki Ne olur ne olmaz ben işimi sağlama alayım da hahaha
Kıyafetin yükünden zarar gelmez , aksine o olmasa sıkıntı Alemsiniz yaaa...

Tepkiler: beurself ve Serhan
çok harika bir konu olmuş tebrikler başarabildinmi peki

Konu Sahibi
çok harika bir konu olmuş tebrikler başarabildinmi peki
teşekkürler Önceki yorumlarda da belirttiğim gibi ilk Denememdeki korkudan sonra çıkış noktasına gelemedim hep bi dikkat bozukluğu var ama deniyorum vazgeçmek yok

inşallah başarırsın kaptan hayırlısı vazgeçme

takipteyim başaran olursa yazsın