KinG CrazY
Üye
Yani birnevi paralel evren gibi.ölüm olasılığı yok diye biliyorum ben geniş çapta araştırdım ama ölümden söz edilmiyor ama şu var,
Astral seyahat ruhani bir gezintidir ve düşsel yönlendirme vardır sen düşünerek hissederek dünyadan ayrılıp farklı evrelere gidersen yani insanın olmadığı farklı varlıkların görüldüğü bir katmana gidersen orada kalma veya şok etkisiyle kendine gelme çığlık atarak uyanma kötüsü uzun süreli ruhsal bozukluklar meydana gelebiliro yüzden uzaklara gitmeden kötü şeylere odaklanmaksızın gezmek en iyisi
doğrusu bu paralel evren olayı nedir şuan araştırıyorum ama paralel evren olayına da pek bağdaşmıyor!Yani birnevi paralel evren gibi.
Yok, hayır. Sen sadece biz varız demiştin ya, paralel evrende de öyle.doğrusu bu paralel evren olayı nedir şuan araştırıyorum ama paralel evren olayına da pek bağdaşmıyor!
Paralel evren olayı başka bir evrende bir tane daha bizden var ama burada onaylamadığımız olayı o evrende onaylıyoruz olayı gibi bir durum galiba paralel evren olayı ama Astral seyahat sadece ruhani hayali bir şekilde anlık düşlediğimiz yere gidiyoruz bu şekilde yani ilerleyen günler de paralel evren konusuna da el atacağım
Evet biz varız ama başka varlıkların da olduğuna inanıyorum belirtmek isterimYok, hayır. Sen sadece biz varız demiştin ya, paralel evrende de öyle.
Birşey olmaz çünkü Astral seyahat'te ayaklarınız yere basmıyor herhangi bir cisme temas etmiyorsunuz uçuyorsunuz bir diğer tabir ileMisal ben çıkışı başardım ve sokağa çıkmak istiyorum.Kısa yoldan 7.kattan aşağı atlasam nolur :S
yeni yeni teknikler demiyorum nefes kontrol teknikleri ile çıkışı kolaylaştırmaya çalışıyorum ama çıkışı başaracağınıza inanmanızı tavsiye ederimCiddi Ciddi Çıkılıyomu Çözmüş Değilim Çok Denedim Bütün Vicudum uyuşuyo Çıkış Olmuyo
İnandım Ama Korkuyorum Bir Süre Sonrayeni yeni teknikler demiyorum nefes kontrol teknikleri ile çıkışı kolaylaştırmaya çalışıyorum ama çıkışı başaracağınıza inanmanızı tavsiye ederim
dostum daha önceki sayfalardayazıyor . bir arkadaş yaptım dedi . ilk sayfalara bak göreceksinSüpermiş be baştan sona okudum denemek istiyomda aklıma cin vb geliyorDeneyen oldumu @___kaptan___ hocam demedimi sen sonuç ne oldu ? Çok merak ediyorum
herkesde gidip gelmeme , cin vb görme korkusu oluşmuş . sende yarı çıplakyarı çıplak olayı bende şüphe uyandırdı , ben yokum arkadaş
Okudum ilk sayfaları ama yazmadım sonradan buraya.. Neyse gece gece fazla korkmayım ürperdimdostum daha önceki sayfalardayazıyor . bir arkadaş yaptım dedi . ilk sayfalara bak göreceksinkaptan henüz o mutluluğa erişmemiş (bizim gibi )
herkesde gidip gelmeme , cin vb görme korkusu oluşmuş . sende yarı çıplakilginç
konuda ve yorumlarda da bahsettim kardeş ben ilk Denememde çok kararlıydım inanmıştım herşey çok güzeldi bedenimden ayrılırken kulağımdaki o feci uğultu ve karnımdaki birde alnımdaki gerilme ile korktum ve vazgeçtim bunu yapmam hata oldu çünkü ilk denemelerde sadece alıştırma yapılması gerekiyordu ve ilk Deneme çıkmayı isteyipte başarısız olma durumunda bir daha çıkış noktasına gelmek uzun süre istiyor ve ben o korkunun ardından bir daha çıkış noktasına gelemedim ayda 3-4kez demiyorum dün ki Denememde sadece çıkış noktasına ulaştım yükselirken bıraktım planlı ve istikrarlı çalışıyorum artıkSüpermiş be baştan sona okudum denemek istiyomda aklıma cin vb geliyorDeneyen oldumu @___kaptan___ hocam demedimi sen sonuç ne oldu ? Çok merak ediyorum
Aklıma cin gelir diye korkuyorumkonuda ve yorumlarda da bahsettim kardeş ben ilk Denememde çok kararlıydım inanmıştım herşey çok güzeldi bedenimden ayrılırken kulağımdaki o feci uğultu ve karnımdaki birde alnımdaki gerilme ile korktum ve vazgeçtim bunu yapmam hata oldu çünkü ilk denemelerde sadece alıştırma yapılması gerekiyordu ve ilk Deneme çıkmayı isteyipte başarısız olma durumunda bir daha çıkış noktasına gelmek uzun süre istiyor ve ben o korkunun ardından bir daha çıkış noktasına gelemedim ayda 3-4kez demiyorum dün ki Denememde sadece çıkış noktasına ulaştım yükselirken bıraktım planlı ve istikrarlı çalışıyorum artıkve yakında başaracağım
soyut bi evrene Geçmiş gibi olduğun için bu vb varlıkların aklına geliyor veya gelecek olması normal Birşey bunu yenmek sizin elinizdeAklıma cin gelir diye korkuyorum
meditasyon ve nefes kontrol teknikleri Astral seyahat için birebir gelecektir sakinleşmek hafiflemek Birşey düşünmemek için idealdirbir arkadaş demiştiki önce internetten meditasyon tekniklerini öğren öyle yap dediydi . bu teknikler sayesinde korkunu yeniyosun ve çok rahat bir şekilde çıkıyosun astral seyahate
yarı çıplak yatmaktaki amaç azda olsa üzerinizdeki kıyafetlerin yükünden kurtulmanız ve saf bedeninizle seyahate Hayır olmanızdıryarı çıplak olayı bende şüphe uyandırdı , ben yokum arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?