alyz
Üye
Astral seyahat değil ama Lusid rüya gördüm/yaşadım artık nasıl telaffuz etmek gerekirse; uzak değil hemen geçtiğimiz gün rüyamda her an aklımdan çıkmayan Note2 'yi elime alıp kullanmıştım rüyamda ama yeminle gerçekten elimdeydi spen kalemi ile mali tablolarla uğraşıyorum (muhasebe vb pek anlamam hâlbuki) ama gerçekten elimdeydi Note2 yaaa muhteşem bi andı yaa/ Astral seyahate kafayı taktım epey bi araştırma yapmam gerekiyor yakında ver elini Güney Kore anasını satıyım gecemi oldu gir yatağa soyun dökün hooopp yallah G.Kore'ye
note 2 rüyalarada giriyor demek
bende denedim kulağimda fırtınalar koparcasına ses duyunca erkekliğin 10da9u kaçmak deyip fırladım yataktan
arkadaslar aranizda varmi astral seyahate girebilen ben bunun olabicegine inanmiyorum mantikli gelmiyor. Ruya konturolu olabilecek biseyde astral farki bircok insan bunu kullanabilir astrala qirip istediqi heryere qidebiliyorsa istediqi her bilgiyede ulasabilir e madem boyle bisey war bu konuda bilgisi olan insanlarin hic biri bu olayi kotuye kullanmiyomu soygun yapmiyomu insanlarin aciklarini ogrenip tehtit santaj yapmiyomu nebiliyim devletlerin stratejik sirlarini ogrenip devletleri cokertirmiyomu amerika israil boyle bisey olsa bunu kullanip bu dunyayi tek basina elegecirmezmi?
arkadaslar aranizda varmi astral seyahate girebilen ben bunun olabicegine inanmiyorum mantikli gelmiyor. Ruya konturolu olabilecek biseyde astral farki bircok insan bunu kullanabilir astrala qirip istediqi heryere qidebiliyorsa istediqi her bilgiyede ulasabilir e madem boyle bisey war bu konuda bilgisi olan insanlarin hic biri bu olayi kotuye kullanmiyomu soygun yapmiyomu insanlarin aciklarini ogrenip tehtit santaj yapmiyomu nebiliyim devletlerin stratejik sirlarini ogrenip devletleri cokertirmiyomu amerika israil boyle bisey olsa bunu kullanip bu dunyayi tek basina elegecirmezmi?
astral seyahat yapabilen warmi aranizda peki?
Pekiya orda mutlu olursam hep orda kalabilırmiyim
Ben 2 yıldan beri astral yolculuk yapıyorum
sorunuz varsa pm atabilirsiniz yardımcı olurum
ilk denememde kulaklarımdaki uğultudan tırstım sonra grip falan oldum daha toparlanamadım toparlanınca tekrar deneyeceğim
- - - Eklendi - - -
+ bi sorun olursa ulaşırım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?