Astral seyahat hakkında bilgisi olan bakabilir mi??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aleranol

Üye
Valla dün gece bir uyumusum taa 2 de yattim 6.5ta kalktım mal gibi. Şeffaf rüya falan yoktu yani o yorgunlukla. Ayrıca klavye işini çözdüm uğraşmak istemiyodum hadi yeter dedim oldu bak ne kadaa düzgün yazıyorum

aynen valla ne güzel yazıyosn şimdi
bende sıkıntıdan astral seyahat yapamadım

yaparsan bana haber ver bende yapim destek almam lazım eğer birşey olursa arayın söyleyin

nuramam
0534123 456 90 100

he he güzel numara not aldım mars hattımı kullanarak çağrı atarım sen ararsın mars hattı çok yazıyor galaksiler arası aradığımdan

The East

Üye
yok yani yaptın diyelim hiç birşey yok güzel gidiyor banada haber ver geleyim
turkcell limisin o numara turkcellden aveaya geçiş
turkcell numaram buda geçmeli
0555 555 55 51

yok yani yaptın diyelim hiç birşey yok güzel gidiyor banada haber ver geleyim
turkcell limisin o numara turkcellden aveaya geçiş
turkcell numaram buda geçmeli
0555 555 55 51

herşeyi iyi hoşta o sonda ki 1 ne yaw o da 5 olsun tam olsun

The East

Üye
bile bile koydum bide 2. türkcel var
0534 444 44 42

ॐOsMaN

Üye
hayal dünyanız çok geniş siz özel insanlarsınız gururlandım hannyy

Dün etkisinde kaldım sanırım gece yattım rüya görüyodum Laaa ben rüyadayım heralde dedim biraz deneme yaptım uçamadım ama bazı mekanlara gittim

Kaptan sen niyabtın?

Dün etkisinde kaldım sanırım gece yattım rüya görüyodum Laaa ben rüyadayım heralde dedim biraz deneme yaptım uçamadım ama bazı mekanlara gittim

Kaptan sen niyabtın?

benim kafa dumanlı olduğundan olmadı uğraşmadım bende sakin kafayla yapmak şart

kcsoft

Üye
kaptan

§imdi ben uzun bi yolculuk yaptım bodrumdan vana eve geldim otobüsle yatma vakti gelince tabi yol yorgunuyum.

saat 21:00 gibi yatağa uzandım aynı dediğin gibi birden vücudum ağırlaştı hafif bisesler gelmeye başladı sanki yükseliyormuşum gibi korktum ne oluyor lan gibi tabi ne bilim astral seyahat nedir sonra tekrar oldu korktum bayılma gibi bişi oldu bi baktım sabah olmuş.

bunun dediğinle bir alakası varmı ?

Tepkiler: HacKLess

Astral seyahatle alakası yok gibi, astral seyahatte ruhen yükseliş sırasında kulaklarda uğultu karın bölgesinde bir karıncalanma ve alın bölgesinde gerilme olur yaşadığınız yorgunlukla gelen bir tepkime olabilir

kcsoft

Üye

hmm bende tam anlamış değilim peki teşekkür ederim yorumladığın için

aleranol

Üye
Valla ben yaparım istemem yeterli ama ne yazikki yazili yakın. Ben ruyayla yetiniyombyoksa arada sizin ece gelirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...