Dandanakan92
Üye
Bundan haz duyuyorum
Ölüm riski var mı?
hareket kabiliyetin ne kadar ? Rüya gibi mi yoksa istediğini yapabilir misin ?
Çok az bir ihtimal oda acemi olup ilk denemelerde uzaklara gitmek ardından aklına başka varlıklar getirip korku-heyecan ile şoka girme vs vs ve ölüm ama şimdiye dek ölümle sonuçlandığını hiç duymadım + ölüm olursada Allah kerim yani benim istediğim de bu ya nerde ölüm orda benDua ette bu gece bari bi manilik olmadan yapayım şu seyahati
- - - Eklendi - - -
bildiğim kadarıyla bedenden çıkış yaptıktan sonra yürümekten çok uçarak gezinme durumu mevcut inşallah bu gece deneyeceğim amacıma ulaşmam için dua edin tam anlamıyla gerçekleştireyim şunu herşeyi A'dan Z'ye anlatacağım zaten
Başka varlık görürsen suyun üstünden atla gelemiyolar
inşallah yaparsın kardeş
hele bir kendimi toparlayım az kaldı ya saatler ya da dakikalar
- - - Eklendi - - -
inşallah
Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim
Bunla ugrastigini bilmeDim kaptan ama hadi bakalim hayirlisi. Bende deneyecektim sonra dedim ben ... gorurum ocu bocu gulyabani derken giderim diye yapamadim
Hadin goçum görek seni güveniyok sağa. Allah(c.c.) yardımcın olsun
- - - Eklendi - - -
Aynen
Uzak değil 2 ay öncesinde garip ve ilginç olaylar kısmındaki konuyu okuduktan sonra başladım merak sardım deneyeceğim bu gece, korku ola ola deneyeceğim
- - - Eklendi - - -
Eyvallah sağolasın Rabbim cümlemizin yâr ve yardımcısı olsun
Gusül al namaz abdesti al şükür namazı kıl kalpten iste Allah(c.c.) yardımcı olur
Korkmayın korkulacak birşey yok, sevinin hatta
Eyvallah çok sağolasın dakikaları sayıyorum desem yeridir, hayırlısıyla inşallah amacıma ulaşacağım, inanmak şart
- - - Eklendi - - -
Korku durumu farklı varlıklardan ama sorun yok görsem de kim inanacak ki gördüğüme en güzel yanı da bu olur kimsenin görmediği varlığı görmüşün falan kimse sana inanmaz vs
Takıl kafana göre işte bizede gel beklerim haber ver bi çay demliyim
Acik ruya dahabzevkli hani rahatca mektep yapiyom. Ustreki konida car hi dene. Hadi eyi geceler. Ben bi lucid atayim
Allah razı olsunhaber veririm merak etme
Allah razı olsunhaber veririm merak etme
- - - Eklendi - - -
iyi geceler kardeşim+ yazılarıın Note 2'den mi karışık yoksa başka bi karışıklık mı var anlayamadım
Yatıyorum gelince dürt uyanıyım
Jlavyenin ta ana... yinle parmak yetmiyo lanetbolsun ya. Bosluk yerine b ye basiyom digerleride belli zaten. Ozenmedigim zaman oluyor napimhadineyi feceler yatamicam simdi
Yapabildin mi kaptan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?