memeto9898
Üye
-
Konu Sahibi
-
bende psp var bozuk =(
tabletimde bi deniyim, ilerde inşallah ps vita alcam
Arkadaşlar ppsspp emulator ü kasmıyormu ben pes 13. Oynadım çok kastı bir çözümü yokmu
ben galaxy tab 2 ye indirdim grafik ayarlarını felan sen naptın ?arkadaşım senin telefon ne en son surum ppsspp indirdin mi bende 8.1 var hic kasmiyor oyunlarda birde pc de çalıştırmayi dene ben pc de birsürü psp oyunu oynuyorum kesinlikle kasmiyor
Valla Bilemiyorum 800 MhZ İşlemcide az Kasma İle Oynadım Galiba Telefondan Telefona DeğişiyorYa bende problem var altair garip gözüküyo böle zırhları felan var ama kafası felan yok ve ayrıca kasıyor
- - - Eklendi - - -
Telim Huawei Ascend P1 ayrıca nba 2k13 sıfır kasma
Bekliyoruzace 2 de deniyip size bildirecegım
Diğer Oyunlar Görüyormu Kolu Yoksa Sadece PPSSPP'mi Görmüyor ?arkadaslar ppsspp emulator une jositik kol bagladim görmüyor emulator
S3'te Çalıştığına Göre ÇalışırGalaxy s4 de çalışır mı acep
Valla Bilemiyorum 800 MhZ İşlemcide az Kasma İle Oynadım Galiba Telefondan Telefona Değişiyor
Bekliyoruz
Diğer Oyunlar Görüyormu Kolu Yoksa Sadece PPSSPP'mi Görmüyor ?
S3'te Çalıştığına Göre Çalışır
Valla Bilemiyorum 800 MhZ İşlemcide az Kasma İle Oynadım Galiba Telefondan Telefona Değişiyor
Bekliyoruz
Diğer Oyunlar Görüyormu Kolu Yoksa Sadece PPSSPP'mi Görmüyor ?
S3'te Çalıştığına Göre Çalışır
hic bi oyun gormuyor sadece menude gezebiliyorm kolla
Kol İle Kolaylaşırdı Herhalde...Zaten çalışsa bile zor oynanırdı oyun kontrolleri zor oluyo emulatorlerde
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Kol İle Kolaylaşırdı Herhalde...
Bende OTG Kablo Arıyorum Deniyecemde...
Elimde Kol Var Ama OTG Kablom Yok Telefona Bağlamak İçin O Yüzde Bilemiyorum...kardes programi yükledim program kolu tanidi ama ppsspp emukator tanimio kolu nasil yapacaz
Elimde Kol Var Ama OTG Kablom Yok Telefona Bağlamak İçin O Yüzde Bilemiyorum...
Sizdeki PPSSPP Gold'mu ? Yoksa Düz Olanmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?