Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
assassins creed 3
Sponsorlu Bağlantılar
Mr.Sun
Üye
Konu Sahibi
assassins creed 3
torent ten assassins creed 3 indirdim 9 part partları dışarı çıkardım nasıl yükliycem
Setup ya da install yokda oyunu başlatmak için .exe var onada basınca çince bi yazı çıkıyo ya ben bu 9 partı bi klasördemi topluycam çünkü bütün partlarda aynı dosyalar var
hurol1
Üye
Hepsini bi klasöre at ilk part i aç onun içinde setup ve ***** vardır ordakileri başka klasöre kopyala diğer partları kur hepsi bitince setup yap başla
Bende bugun kurdum indirdigim partalari secip ayni klasore cikart dedim tammdir oyun vok hosuma gitti yanliz fazla patirti kuturtu yok sade bi oyun ve ekran kalitesi ve oyunun konusu cok guzel
Bende bugun kurdum indirdigim partalari secip ayni klasore cikart dedim tammdir oyun vok hosuma gitti yanliz fazla patirti kuturtu yok sade bi oyun ve ekran kalitesi ve oyunun konusu cok guzel
Ben aldim ama fazla oynamadim.Abi savas kismi var mi hani bi fragmani vardi ya?
x-scarface
Üye
Önceki tüm serileri oynadım harika bir yapım 3 şuan kurulu ancak bekletiyorum türkçe yama çıkarmı diye ama uzak ihtimal olduğu için bu hafta sonu başlarım
9 partı 1 klasörün içine koy winrarın yoksa yükle varsa 1. Partın üstüne gel sağ tıkla dosyaları çıkart de sırasıyla 9. Parta kadar çıkar dosyayı çıkardığın yere git setup a tıkla