assassins creed 3

Sponsorlu Bağlantılar

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
assassins creed 3
torent ten assassins creed 3 indirdim 9 part partları dışarı çıkardım nasıl yükliycem

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Setup ya da install diye bir seçenek yokmu ?

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
Setup ya da install diye bir seçenek yokmu ?

Setup ya da install yokda oyunu başlatmak için .exe var onada basınca çince bi yazı çıkıyo ya ben bu 9 partı bi klasördemi topluycam çünkü bütün partlarda aynı dosyalar var

hurol1

Üye
Hepsini bi klasöre at ilk part i aç onun içinde setup ve ***** vardır ordakileri başka klasöre kopyala diğer partları kur hepsi bitince setup yap başla

Mr.Sun

Mr.Sun

Üye
    Konu Sahibi
Hepsini bi klasöre at ilk part i aç onun içinde setup ve vardır ordakileri başka klasöre kopyala diğer partları kur hepsi bitince setup yap başla
teamvivwer ile bana yapabilirmisiniz

ozakin70

ozakin70

Üye
Bende bugun kurdum indirdigim partalari secip ayni klasore cikart dedim tammdir oyun vok hosuma gitti yanliz fazla patirti kuturtu yok sade bi oyun ve ekran kalitesi ve oyunun konusu cok guzel

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bende bugun kurdum indirdigim partalari secip ayni klasore cikart dedim tammdir oyun vok hosuma gitti yanliz fazla patirti kuturtu yok sade bi oyun ve ekran kalitesi ve oyunun konusu cok guzel
önceki serileri oynadınmıki ? :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

İste sorun orda oynamadim direk 3 ten basladim yoksa devaminda beni adrenalin patlamasi mi bekliyor:D

ben 1'den başladım bitti şimdi ikiyi oynuyorum konular bağlı birbirine sonra brotherod var sonra revolation bunun için çok iyi diyorlar sonra 3 :)

• Beğen
Tepkiler: MrTech
MrTech

MrTech

Üye

ben 1'den başladım bitti şimdi ikiyi oynuyorum konular bağlı birbirine sonra brotherod var sonra revolation bunun için çok iyi diyorlar sonra 3 :)

Ben aldim ama fazla oynamadim.Abi savas kismi var mi hani bi fragmani vardi ya?

x-scarface

x-scarface

Üye
Önceki tüm serileri oynadım harika bir yapım 3 şuan kurulu ancak bekletiyorum türkçe yama çıkarmı diye ama uzak ihtimal olduğu için bu hafta sonu başlarım :eller:

Invoke

Invoke

Üye

Ben geçen yaz bitirmiştim, hepsi çok güzel ya. 1 biraz daha ezik ama gittikçe daha atik daha rahat daha çevik oluyorsun :) 1in güzel yanı Altair :)

- - - Eklendi - - -

intel core2 duo 2.20ghz
ati readon hd 4500
Assassin Creed 3 çalışır mı?

MrTech

MrTech

Üye
Ben geçen yaz bitirmiştim, hepsi çok güzel ya. 1 biraz daha ezik ama gittikçe daha atik daha rahat daha çevik oluyorsun :) 1in güzel yanı Altair :)

- - - Eklendi - - -

intel core2 duo 2.20ghz
ati readon hd 4500
Assassin Creed 3 çalışır mı?

Calistirir

serdican yuce

Üye
torent ten assassins creed 3 indirdim 9 part partları dışarı çıkardım nasıl yükliycem

9 partı 1 klasörün içine koy winrarın yoksa yükle varsa 1. Partın üstüne gel sağ tıkla dosyaları çıkart de sırasıyla 9. Parta kadar çıkar dosyayı çıkardığın yere git setup a tıkla

Takipçi Satın Al

Üst Alt