Assassin's Creed 3 PS Vita'ya Geliyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Assassin's Creed 3 PS Vita'ya Geliyor
Yanlış okumadınız! Assassin's Creed'in bu sene piyasaya çıkacak ana serinin üçüncü oyunu Assassin's Creed 3, aynı zamanda PS Vita için de satışa çıkacak.
Ubisoft firması, PS Vita'ya çıkacak olan iki oyununu duyurdu ve ön siparişlerini başlattı. Buna göre Assassin's Creed 3 ve Ghost Recon: Final Mission isimli iki oyun bu yıl Ubisoft tarafından PS Vita için piyasaya çıkacak.
Asıl dikkat çekilmesi gereken nokta Assassin's Creed 3'ün PS Vita'ya çıkacak olması. PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformlarına hazırlanan oyunun aynı zamanda PS Vita için hazırlandığını da söyleyebiliriz. Çünkü PS Vita için Assassin's Creed 3, diğer platformlarla aynı zamanda, 31 Ekim 2012'de piyasaya çıkacak.

Grafiklerin kaliteli olması beklenen oyun, diğer platformlara göre dokunmatik özellikleri sayesinde biraz daha farklı bir oynanışa sahip olacak. Aslında bu haber hem Assassin's Creed cephesi hem de PS Vita için oldukça güzel bir haber. Böylece PS Vita'nın basit bir konsol olmadığını ve büyük yapımların aynı dönemde Vita'ya da çıkacağını görmüş oluyoruz.
Assassin's Creed'in PSP'deki gibi diğer platformlardan farklı özel yapılmış oyun yerine ana oyunla Vita'ya çıkacak olması aslında PS Vita'nın gücünü de bize göstermiş oluyor.
Ghost Recon da geliyor
Açıklanan diğer oyun Ghost Recon: Final Mission'ın ise çıkış tarihi sadece 2012 olarak gösteriliyor. Tahminimizce o da Kasım ayı gibi piyasaya çıkacaktır. PC, PlayStation 3 ve Xbox 360 için çıkan Ghost Recon Future Soldier'ın biraz daha değiştirilmiş hali olacağını tahmin ediyoruz. Hakkında henüz detaylı bir bilgi bulunmuyor.
 
Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
bu cihaza bütün oyunlar gelebilir. Ama en çok NBA 2K12 yakışır :ehe
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt