Red Dead Redemption, bilgisayarlara geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

TurkishLord

TurkishLord

Üye
    Konu Sahibi
Red Dead Redemption, bilgisayarlara geliyor!
İlk olarak bundan hemen hemen 6-7 yıl önce Rockstar Games'in vahşi batı oyunu Red Dead Rademption duyurulmuş ama maalesef sadece zamanın konsolları Playstation 3 ve Xbox 360 platformları için çıkışını gerçekleştirmişti. Bilgisayar oyuncularını bu zevkten mahrum bırakan oyun, yıllar sonra bilgisayar kullanıcılarını memnun edecek. Ancak işler biraz karışık. Zira oyunu bilgisayar platformunda oynayabilmemiz için Playstation Now üyeliğimizin bulunması şart. Serinin yeni oyunu Red Dead Redemption 2'nin duyurulduğu şu günlerde hatırlarsanız bir haber daha yapmış ve Sony firması ile Rockstar Games'in özel olarak partnerlik anlaşması imzaladığını söylemiştik. Detayları yavaş yavaş belli olan bu anlaşmanın ilk önemli gelişmesi ise ilk oyunun bilgisayar platformlarına gelecek olması.



Ama dediğimiz gibi şayet Red Dead Redemption'u oynayıp oyunun o dehşet-ül vahşet atmosferini bilgisayarda da görmek istiyorsanız PS Now üyeliği almak zorundasınız. Şu anda oyunun bilgisayara ne zaman geleceği konusunda herhangi net bir açıklama yok ancak Sony tarafından yapılan açıklamaya göre oyun en kısa sürede uyumlu hale gelecek. Bütün bu açıklamaların ardından ise gözler Rockstar Games'e çevrildi ancak oradan gelen herhangi bir açıklama hala yok. Ayrıca son olarak belirtelim, iki şirket arasındaki anlaşma detayları gün geçtikçe açıklanmaya devam edecek.

Ha bu arada, Red Dead Redemption 2 ise 2017 yılının Sonbaharında Playstation 4 ve Xbox One platformları için çıkışını gerçekleştirecek.

Alıntıdır.
 


Üst Alt