Assassin’s Creed Syndicate, PS4 ve PC performans karşılaştırması

Sponsorlu Bağlantılar

BRKTNL

BRKTNL

Üye
    Konu Sahibi
Assassin’s Creed Syndicate, PS4 ve PC performans karşılaştırması
PS her türlü alır.

Assassin’s Creed Syndicate PC ve PS4 sürümleri karşılaştırıldı.



23 Ekim tarihinde PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One ve Xbox 360 platformları için, 19 Kasım tarihinde de PC platformu için sunulan Assassin’s Creed Syndicate oyununun hangi platformda daha iyi olduğuna karar vermek için karşılaştırma yapıldı.



Sunulan her serisi büyük bir merak ve heyecan ile beklenen Assassin’s Creed serisinin yeni oyunu Assassin’s Creed Syndicate, serinin dokuzuncu ana oyunu. Oyun dünyasının önemli ismi Ubisoft tarafından geliştirilen serinin yeni oyunu Assassin’s Creed Syndicate, oyun mecrasının önemli isimleri tarafından da ilk inceleme puanlarının oldukça yüksek olduğunu gördük. Oyunda yönettiğimiz ana karakter Jacob Frye adlı suikastçı ve kurduğumuz çete ile birlikte Victoria dönemi Londra’sındaki mücadelede yer alacağımız Assassin’s Creed Syndicate’in hangi platformda daha iyi olduğu hakkında bir karşılaştırma yapıldı. Karakter yapıları, hikaye kurgusu ve ilerleyişi ile oldukça başarılı bir yapım olarak sunulan Assassin’s Creed Syndicate’in, PlayStation 4 ve PC platformunda grafik yönünden performansı karşılaştırıldı.

Gamingbolt tarafından Assassin’s Creed Syndicate’in PS 4 ve PC sürümleri detaylı olarak karşılaştırıldı. Assassin’s Creed Syndicate’in PC ve PS 4 karşılaştırma videosunu aşağıdaki videodan seyredebilirsiniz. Sizce serinin yeni oyunu hangi platformda daha iyi performans sergiliyor?

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız




Assassin’s Creed Syndicate, PS4 ve PC performans karşılaştırması - MaxiCep
 


Üst Alt