Haber Asphalt8: Airbone mağazada ücretsiz kaçırmayın

Sponsorlu Bağlantılar

MrtAltg

MrtAltg

Üye
820 mb indirilen dosya kurulumise 1.4 gb alan kaplıyor

cesurpolis61

cesurpolis61

Üye
820 mb imiş Allahdan wifi açıkmışçok büyük beiyiki 16 gb lık 925 ile 920 mi takas etmemişim kıymeti bu durumlarda ortaya çıkıyor

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende 2 tl vermiştim ama hiç pişman olmadım şahsen çünkü bu oyuna o parada helal :)

• Beğen
Tepkiler: skynet
ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
999 mb boş alanım var (evet 1gb değil :) ) model numaram kadar boyutu var setupın, e bi de kurulumu. tüm oyunları silmem lazım. aslında sadece satın al desem, ama yüklemesem... ilerde istediğim zaman yüklesem?? evet evet :Deveeet satın alma geçmişime eklenmiş durumda. artık gün gelir hafızam olursa (ya da ms hafıza kartına yüklemeye izin verdiği zaman) artık paralı da olsa beleşe yüklerim o vakit :)

dakamon

dakamon

Üye
Bu gun yine kahrettim ms ye sd karta uygulama yuklenmediği,için. 920 925 1020 cilere gun doğdu :/:/

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic
luckysleven

luckysleven

Üye
1.4 gb iyimiş : ) 720 çalıştırmaz sanıyordum çatır çatır çalıştırdı 2 gündür başka telefonlarda sarmıştım oyuna satın alacaktım şansıma kampanya yapmışlar : ) tabi grafikler biraz düşük olsada oynaması keyifli

respection123

Üye
Grafikler kotu olduğundan hevesi düşürüyor:(

serverfun912

serverfun912

Üye
Size demiştim baskıya dayanamıyorlar.
Gameloft'a yüzlerce ücretsiz yap mesajından sonra olması normal.Çünkü diğer sistemlerde ücretsiz.
Bu arada windowsphone için yeni özellikler istiyorsak hep beraber öneri kutusuna oy yağmuru yapalım.

pissed26

pissed26

Üye
yumulll :D

Rainesto

Rainesto

Üye
iyiki almamışım :D2 gb boşyer var hafıza istiyor

csH

csH

Üye
N72de oynuyordum asphalt ya da asphalt 2 tam hatırlamıyorum ama çok iyiydi ngage oyunuydu symbian neydi o zamanlar bee şu anki dokunmatik asphalt 7&8 e bin basar