Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet arkadaşlar aslında bu tur haberler için sabit bir başlığımız var fakat bu bir çok arkadaşımız için kaçırılmaması gereken bir fırsat olacağı için konusunu açıyorum.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
sefaturut
Üye
Admin Bey oyunu bilgisayar üzerinden indirip .xap dosyasını hafıza kartına attım lakin Mağazaya girdiğim zaman sd kart seçeneği çıkmıyor karşıma ne yapmam gerekiyo lütfen yardımcı olur musunuz?
GianniInfantino
Üye
Valla ben satın almıştım ilk çıktığı zamanda, parasına değen bir oyun. Bedavaysa kaçırmayın derim. Arabalar ve mekanlar 7ye göre çok güzelleşmiş fakat 7yi ve öncesini oynayanlar bilir, haritalar çok sıkıntı bu oyunda. Kaç kişiye sorduysam hepsi 7 daha güzel dedi ama ilk defa oynayacaklar için bulunmaz nimet. Oyun çok güzel özet olarak. Haber için teşekkürler
Burakkkk250
Üye
yarış oyunlarına pek hevesli değildim 2gün önce oynamaya başladım satın alayım dedim bakiye bitmişti kartın. Allahın sevgili kuluyum heralde teşekkürler haber için
Emre
Üye
Allah Razı Olsun Teşekkürler
nofear3458
Üye
bsavr
Üye
Gitti 2 TL
OttomaN TigeR
Üye
@sefa_5353 Mağazaya giriş yaptıktan sonra biraz beklemeniz gerekiyor, akabinde sd kart görünmesi gerek.
BrahimOkumus
Üye
Windows Storeda da ücretsiz olmuş
tgoksen1
Üye
oyunu ındırmek ıcın tum resımler,oyunlar,muzıkler ve videoların hepsını sıldım umarım pısman olmam oyun guzeldır suanda ınıyor...
Aybin.Kilic
Üye
Ne kadar yer istiyor. Oyun program kalmadı halen yer yok diyor!!!!
zirtvirt
Üye
Benim bunu oynayabilmem için telefonumdaki tüm oyunları silmem lazım. O yüzden bize ancak böyle bakmak düşer.
Aybin.Kilic
Üye
Ne kadar uygulama oyun varsa sildim 3gb alan ile ancak inmeye başladı!!!! Gitti twitter Whatsapp ve oyunlar Beleşken alalım sıfırlama yapınca lazım olur
csH
Üye
Bence bundan sonra hep bedava olacak diğer platformlardaki gibi
OhMyDrogba
Üye
al işte tam da bugün satın almıştım!!!
suyunsesi
Üye
Teşekkürler Ali Kemal bey, bende hemen indireyim.
ArMaGeDdOn_87
Üye
hemen indiriyorum teşekkürler
OozyStaw
Üye
ücretsiz yükleyenler reklam var mı acaba ? haber için hayırlı olsun