Asphalt.Urban.GT [v1.5.3] - [Bluetooth] - [Symbian OS7-OS8]

Sponsorlu Bağlantılar

kapan70

kapan70

Üye
arkadaşım bunun 240x320 olanı yok mu yaw :@

özgür545

Üye
saol

bayramq

bayramq

Üye
Arkadaşlar bu oyun cook güzel daha önceki n70 imde oynuyordum.Kaliteli bir oyun ama sis olmasına rağmen 7610da çalıştıramadim.Oyunu 7610da çalıştırabilen varsa lütfen cevap yazsın.Yada 7610 uyumlu olanı varsa paylaşılsin.

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Süper Konu Açmışsın Teşekkürler... :oke:

jackalx_06

jackalx_06

Üye
teşekkürler.

paradox15

paradox15

Üye
n70 te çalışyomu acaba????????

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
N70 Ve 6680'De Denedim Canavar Gibi Çalışıyor :) :oke:

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşım bunun 240x320 olanı yok mu yaw :@

Burası S60 Bölümü Arkadaşım Yanlış Yerdesin, Burda 176x208 Ve 176x144 Bulunur Oke.:oke:

yurdakul

Üye
iyi ye benziyor inş iyidir

thehero660

thehero660

Üye
eline saglık kadeşim

ali7777

ali7777

Üye
ARkadaşlar daha önce forumda bir arkadaş paylaşmışdı fakat onunki pach lenmişdi.Yani iconlar eklenmiş tüm bölümler bitirilmiş arabalar açılmışdı.Ve cracleme sırasında bir kaç ayar bozulmuşdu.Örn bluetooth özelliği bozukdu.Bnde araştırdım oyunun tam sürümünü buldum.TÜm bölümler bitirilmeyi bekliyor,bluetooth özelliği açık.(şahsım tarafından denendi.2 tane n70 ile rahatca kasmadan oynadık)Oyun bence piyasadaki en iyi araba yarışı oyunudur.Extrası ise çok oyuncu ile oynayabilme seçeneğidir.Böyle bir oyun mutlaka maxicepde olmalı dedim ve koydum.Forumda arama yaptım ama bulamadım inş yokdur.Ayrıca Oyun 8mb dir

Piyasadaki OS7-OS8 En İyi Yarış Oyunu
Sesler-Efectler-Arabalar Harika
Çok Gerçekci Korna-Geriye Bakma Mevcut
Bluetooth İle 4 Oyuncu İle OYnanabiliyor
Eee Daha Ne OLsun

Çok teşekkürler

acipinarlisaban

Üye
tşk kardeşim uzun zamandır arıyorsum ellerine ve yüreğine saglık:yuru

south

Üye
Oyun Modifiye Edilmiş Ama Bluetooth İle 4 Kişi Oynanmaz Ki.Blutooth Bağlantısı İki Cihaz Arasında Veri Aktarımı Sağlar.Paylaşım Güzel.Teşekkürler!..

by_fatixx

by_fatixx

Üye
    Konu Sahibi
Oyun Modifiye Edilmiş Ama Bluetooth İle 4 Kişi Oynanmaz Ki.Blutooth Bağlantısı İki Cihaz Arasında Veri Aktarımı Sağlar.Paylaşım Güzel.Teşekkürler!..

dostum yalan söyliyecek halim yok.Ben arkadaşımla oynu bluetooth ile oynuyorum dene gör istersen

kuytuh8

Üye
kardeş 4 kişiyle denedinmi oluyomu?

yani oluryorsa süper eskisinde hep oyun kapanıyordu

kurt1

Üye
teşekkürler

wolfrak

wolfrak

Üye
6681 de fix sorunu vardı devam edıoyomu ?

color2

Üye
cok saol tekrar indirdim

laz_kopat_ts

laz_kopat_ts

Üye
Okulda Güzel Oynanır Biz BLZ2 Oynuyodul Bt ile... Lise Son Hocalarda takmıyo zaten oyuna devam..

Üst Alt