Asphalt Urban GT 1.5.3 Unlocked+icon (Muhteşem Bir Oyun Pc Oyunlarına 10 Basar) by Salih Baba

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
kardeş oyunu acıyor sesi kapatmak için seçeneklere girince yeterli hafıza yok diye kapanıyor ama telefon hafızam boş hafıza kartındada 200Mb boşluk var telefonum N70 yardımcı olursan sevinirim:sn:
O sorun oyundan kaynaklanan birşey zaten ben konuyada yazmıştım malesef o sorunları halledememişler her telde oluyor yani ama korkulacak birşey yok aynı hata her telde veriyor ama ayarlamaları oyunda yarışı Resume yaparakda halledebilirsin:oke:

--------------- Ekleme ---------------

kardeş lütfen yardım et benim telefonum 6681 oyunu yükledim açıldı oyun fakat 2 ekran olarak ve renkler karışık help pls format atsam düzelirmi ama düzelmicekse boşuna atmayım çok fazla yüklü dosya var:S
Bazı tellerde aynı hatayı verdi ama %90ında oyun konuda verdiğim hatalar dışında sorunsuz çalıştı bence formatla düzelmez boş yere format atma.....:(

TüRKeR_uA

TüRKeR_uA

Üye
N70'e yükledim, ancak görüntü çok kötü, ekranın yarısında 2 görüntü halindeydi. Renkler de karışıktı. Sanırım oyun N70'den daha iyi özellikleri olan bir telefon istiyor. Kaldırmadı yani telefon oyunu. (:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
N70'e yükledim, ancak görüntü çok kötü, ekranın yarısında 2 görüntü halindeydi. Renkler de karışıktı. Sanırım oyun N70'den daha iyi özellikleri olan bir telefon istiyor. Kaldırmadı yani telefon oyunu. (:
Kardeş oyun 6600 da çalıştı ama nadiren bazı tellerde sorn cıktı inan üzüldüm bu oyundan faydalanamamak cok yazık....

onrygsn

Üye
n70 deolurmu acaba arkiler??????

benhjk

benhjk

Üye
saol

sertac80

sertac80

Üye
teşekkürler

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ne demek Sertaç......:)

ilkayjagger

Üye
çok güzel gerçekten eline sağlık

orukm

orukm

Üye
sagol

calipso_anka

Üye
ellerine sağlık:D

CEMOKA77

CEMOKA77

Üye
bu asphalt ların hastasıyım öncekileri bitirdim :) teşkrler

matarak123

Üye
tşk saolun gerçekten manyak oyun

hdr...

hdr...

Üye
süpermiş :oke:

zkr

zkr

Üye
yav bu siteye baylıyorum iyiki bu siteyi gördüm ve kaydoldum maxicebin başarılarının devamını dilerim maxicep v esalih baba oyun süpeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sğl varol salih baba

uncanny_young

Üye
kaç senedir eskimeyen oyun...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil arkadaşlar ne demek......:)

roethlisberger

roethlisberger

Üye
yine süper bir oyun yine salih baba helal olsun sana salih baba

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Ne demek kardeş........:)

zkr

zkr

Üye
süppper bi oyunda bu oyundan atma sorununu çözersek süper olur