Asphalt Urban GT 1.5.3 Unlocked+icon (Muhteşem Bir Oyun Pc Oyunlarına 10 Basar) by Salih Baba

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil arkadaşlar ne demek...:)

silop_kms

silop_kms

Üye
paylaşım için teşekkürler emeğine sağlık yine sen yine oyun:oke:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Önemli değil Reco ne demek....:)

deve

deve

Üye
sol tuşun atmasının sebebi app dosyası bendeki telefonda sorun cıkarmıyo ayrıca bunun diğer sürümüde var ondaki arabalardan bazıları farklı

chakır66

chakır66

Üye
valla çok teşekkürler grafikler felan süper

babazula38

babazula38

Üye
Güzel bir oyun galiba ama benim 6630 çalıştırır inşallah paylaşım için saol ;)

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
sol tuşun atmasının sebebi app dosyası bendeki telefonda sorun cıkarmıyo ayrıca bunun diğer sürümüde var ondaki arabalardan bazıları farklı
Diğer sürümüne göre yeni müthiş arabalar eklenmiş ben diğer olmayan sürümünüde oynadım bu verdiğim oyun daha güzel Özellikle Bonus Cardaki 3 araba müthiş....:oke:

--------------- Ekleme ---------------

valla çok teşekkürler grafikler felan süper
Evet oyun 10 numara....:)

--------------- Ekleme ---------------

Güzel bir oyun galiba ama benim 6630 çalıştırır inşallah paylaşım için saol ;)
6630 çalıştırır oyun 6600 da çalıştı bu nedenle çoğu s60v2 telde zorlanmadan çalışır....:)

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Baba Büyüksün İşte Senin Farkın Bu Herşeyini Paylaşıyosun :) Eyw...:oke:

GLADYATÖR1581

GLADYATÖR1581

Üye
arkadaşlar bende 6600 vardı bu oyunu süper oynuyodum bu oyun yüzünden 6600 ın tuşları beyazladı silinmişti o kadar çok oynuyodum ama n70 alınca oyun açılmadı açılıyo yarım ekranda çift taraflı oluyo renk bozuk en çok buna canım sıkıldı ne yapmam lazım oyunu kurdum olmadı n70 e ard arda 2 kere format çektim gene olmadı yardım bir bilen yardım etsin:(:(:(

bököz

bököz

Üye
kessinlikle kardeşim bende s60 da oynuodum bende eşeğim hiç gelmedi ki aklıma

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
arkadaşlar bende 6600 vardı bu oyunu süper oynuyodum bu oyun yüzünden 6600 ın tuşları beyazladı silinmişti o kadar çok oynuyodum ama n70 alınca oyun açılmadı açılıyo yarım ekranda çift taraflı oluyo renk bozuk en çok buna canım sıkıldı ne yapmam lazım oyunu kurdum olmadı n70 e ard arda 2 kere format çektim gene olmadı yardım bir bilen yardım etsin:(:(:(
Bi kaç kişide bu hatayı verdiği belkide telefonun sürümünden diyeceğim ama 6600 da oynandı bu oyun....:allalla:
Benim telimde N70 bende öyle olmadı....

mop

mop

Üye
oyun güzel bişeye benziyor saol paylaşım için

wolfrak

wolfrak

Üye
saolasın birader

SON KRAL65

SON KRAL65

Üye
tşkler

mehmetakif005

mehmetakif005

Üye
super bi oyun

kaddir2

Üye
kardeş lütfen yardım et benim telefonum 6681 oyunu yükledim açıldı oyun fakat 2 ekran olarak ve renkler karışık help pls format atsam düzelirmi ama düzelmicekse boşuna atmayım çok fazla yüklü dosya var:S

maniak31

Üye
kardeş oyunu acıyor sesi kapatmak için seçeneklere girince yeterli hafıza yok diye kapanıyor ama telefon hafızam boş hafıza kartındada 200Mb boşluk var telefonum N70 yardımcı olursan sevinirim:sn:

SeRDR

SeRDR

Üye
paylaşım için saol:oke:

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Teşekkür ederiz.. Arkadaş indirdi umarım beğenir.. emeğe saygı

yulexl

Üye
teşekkürler

Üst Alt