Haber Asphalt 8 Mağazada

Sponsorlu Bağlantılar

tanercoskun

tanercoskun

Üye
Lumia 820 üzerinde donma yok ama sanki grafikler akıcı değil.

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
gazete reklamı yapmış arkadaş :bangin:

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
terbiyesizce reklam(!) yapan arkadaş için dedim :)

PureFood

PureFood

Üye
oyun ios'ts paralı. Sadece kampanyalar sağolsun arada ücretsiz oluyor. Ama androidde ücretsiz evet.

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Oyun hakkında kişisel düşüncelerim,
Telefonum L920. Bence oyun grafikleri sıkıntılı. Oyunu oynarken Asphalt 7 dek:kirbac:i zevki alamadım.

respection123

Üye
Oyun hakkında kişisel düşüncelerim,
Telefonum L920. Bence oyun grafikleri sıkıntılı. Oyunu oynarken Asphalt 7 dek:kirbac:i zevki alamadım.
Grafiklerde sıkıntı var. Türkçe dil ve Facebook entagrasyonu iyimiş

Rainesto

Rainesto

Üye
Androidde bedavaya indirdi arkadaşım tepki için almıcam

turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
laflarına dikkat et şahsa söylenen bir laf yok orada ceza verilecekse yöneticiler var sana laf düşmez
İlla Bi Tartışma Çıkartmaya Çalışıyorsunuz Ama Yemezler .:D. uyarı cezası almışsındır .:D. ayrıca küfür ha şahsa söylenmiş ha ortaya atılmış ne farkeder forum ortamlarında olmaması lazım tabi yaşınıza uygun davranıyorsunuz napalım idare ediyoruz .:D.GAMELOFT YAP HADİ ŞUNU ÜCRETSİZ BE AYRICA SIRADA TEMPLE RUN 2 VAR YARIN GELMESİ DİLEĞİYLE AYRICA MİNİON RUSH .:D.

• Beğen
Tepkiler: ~N.A.W.Y~
ademoz05

ademoz05

Üye
oyun bağımlılık yapıyor. Kesin bilgi, yayalım.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Arkadaşlar bazıları diğer sistemlerde ücretsiz bizde paralı almıyorum demiş fakat ilk çıktığında android ve iosda ucretliydi 1 ay sonra ücretsiz oldu sizede aynısını yapıyorlar yani ayrımcılık yaptıkları fln yok

Son düzenleme:
turbocore35

turbocore35

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bazıları diğer sistemlerde ücretsiz bizde paralı almıyorum demiş fakat ilk çıktığında androidde 8 ios da 12 dolar dı sanırım 1 ay sonra ücretsiz oldu sizede aynısını yapıyorlar yani ayrımcılık yaptıkları fln yok
yanlış biliyorsunuz 2tl di .:D.

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Almadığım için bilmiyorum ama ücretliydi yani :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Düzenledim mesajı :D

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Bizahmet düzenlersin artık :p