Karşılaştırma Asphalt 8 Grafik Ayarı..

Sponsorlu Bağlantılar

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 8 Grafik Ayarı..
Arkadaşlar wpde Asphalt 8 de grafik ayarı yok fakat android ve iosta var, neden?

• Beğen
Tepkiler: Heimdalll

serecans

serecans

Üye
bilmiyorum ama bana çok dandik geldi takılmalar vardı bende sildim

efeler12

efeler12

Üye
Grafikler en yüksekle aynıysa belki bizde kasmadığı için olabilir

efeler12

efeler12

Üye
hocam bizimki ortaya denk geliyor
olmadı o zaman bence grafikler güzeldi ama oyun çok saçmaydı ters atlama, uçuş, tuhaf fizik efektleri yüzünden silmiştim eğer gameloft böyle bir ayrım yaptıysa hiç hoş değil bence

Rainesto

Rainesto

Üye
sırf androidde bedava oldugu için almadım.

sebahattinART

sebahattinART

Üye
Grafik ayarı bizde de olmalıydı çünkü asphalt 7 nin grafikleri biraz daha iyi.

Heimdalll

Heimdalll

Üye
aynen 7nin grafikleri daha iyiydi, bu Flash oyun gibi

osmanmert99

osmanmert99

Üye
    Konu Sahibi
Note 3 te Flash oyun gibi değil beyler bildiğiniz Asphalt 8 muhteşem. Wp8 deki farklı ve iğrenç.Arkadaşlar yoksa Lumialar Asphalt 8 in yüksek grafiğini kaldıramadığı için mi?

Rainesto

Rainesto

Üye
Note 3 te Flash oyun gibi değil beyler bildiğiniz Asphalt 8 muhteşem. Wp8 deki farklı ve iğrenç.Arkadaşlar yoksa Lumialar Asphalt 8 in yüksek grafiğini kaldıramadığı için mi?
bendede android tablet var ondada süper oluyo ama wpde berbar :cnfsd:

serverfun912

serverfun912

Üye
Beyler çözünürlük farkındandır o.Bu arada ayrımdan dolayı indirmedim orda ücretsiz bizde ücretli.

alical33

alical33

Üye
diğer platformlarda uzun bi süre ücretliydi sonra ücretsiz oldu bizdede yakında ücretsiz olur bekleyelim

YkPkY

YkPkY

Üye
7 daha iyi.8 berbat atari oyunu gibi olmuş.baştan savma yapmışlar.bende sildim.
lakin asphalt 7 son güncellemesine tr dil geldi bilginiz olsun

OozyStaw

OozyStaw

Üye
grafiği kaldıramadı diye bir durum yok androidde çıktıktan sonra güncellemeler ile oyun düzeltiliyordu daha Asphalt 8e kaç güncelleme geldi ki , hem ben HTC one da oynadım enim Lumia 920 daha hoş daha güzel

YkPkY

YkPkY

Üye
tablette bulamadım 8i

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Windows Phone'a çıkan ilk telefonların hezimeti desek daha doğru. Kullanılan GPU'lar dönemin grafik işlemcilerinin bayağı gerisinde bu nedenle kırpmalar mevcut oluyor. Yada Windows Phone'a halk tabiriyle kıl bir firmaysa onu bilemeyeceğim.

dedereis123

dedereis123

Üye
Arkadaşlar abartmaya gerek yok alt tarafı bir oyun . İllaki eskime , yavaşlama , gerileme olucak . Teknoloji yetişmek imkansız . Madem güzel araba yarışı istiyorsunuz gidin pcde fln oynayın . He ufak yolda molda iyi gidiyor diceksiniz de . Lütfen . Şuncacık ekranlardan ne grafiği ne güzelliği bekliyorsunuz ki . Eliniz olduğu kadarını oynayın daha ötesini pc vs.karsılar . Yanlış anlamayın herkesin zevki farklı tabi ama bir telefon acısından çok tartışılacak bir sorun olduğunu düşünmüyorum . Ayrımcılık yapıyorsa firma sizde satın almayarak siteminizi belirtin .

YkPkY

YkPkY

Üye
doğru protesto için almayın

Bay H

Bay H

Üye
Beyler çözünürlük farkındandır o.Bu arada ayrımdan dolayı indirmedim orda ücretsiz bizde ücretli.
bildiğim kadarıyla şuan da o ücretsiz dediğiniz platformlarda oyun içi satın alım var fakat bizim mağazada durum böyle değil her aracı yarışlardan kazandığınız paralarla alıyorsunuz.

Murat Alper

Murat Alper

Üye
off 15 dk oynadım telefon feci ısındı ya resmen elim yandı ya

Üst Alt