Karşılaştırma Asphalt 8 Grafik Ayarı..

Sponsorlu Bağlantılar

eneesparlak

Üye
Note 3 te Flash oyun gibi değil beyler bildiğiniz Asphalt 8 muhteşem. Wp8 deki farklı ve iğrenç.Arkadaşlar yoksa Lumialar Asphalt 8 in yüksek grafiğini kaldıramadığı için mi?

kardeşim kaldırmama gibi bir şey değil bu. Android sisteminde kaldırmamasına rağmen bazı trlefonlarda ayar yeri oluyor telefonlarda. Fakat grafiği yükseltemiyor. Windows'a ise öyle bir ayar verilmemiş.içime dokunan tek şey ise bu oyunun Gameloft tarafından yapılması ve bunu kankası sayılacak Nokia'ya vermemesi. Bu gerçekten ayıp :)

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
valla sizi bilmem ama benim telde resmen gerçek gibi oyun tablet benddede var kalıtesı daha iyi tabletten ilginç geldi hatta bi arkdaşaım manya olmuştu sıldım onun yuzunden

Rainesto

Rainesto

Üye
O bu değilde arkadaşsa gmd var normalde oyun hiç akıcı değil oynuyamıyorsun bile

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
bildiğim kadarıyla şuan da o ücretsiz dediğiniz platformlarda oyun içi satın alım var fakat bizim mağazada durum böyle değil her aracı yarışlardan kazandığınız paralarla alıyorsunuz.
son güncelleme sonrasında araba paketleri geldi onlar Tl ile satılıyor.Ama artık oynamıyorum o yüzden başka birşey var mı bilmiyorum

byibo

byibo

Üye
oynamıştım tek karşılaştğım şey telefonun ısınmasıydı onun haricinde bence güzel

Üst Alt