hocam bizimki ortaya denk geliyorGrafikler en yüksekle aynıysa belki bizde kasmadığı için olabilir
olmadı o zaman bence grafikler güzeldi ama oyun çok saçmaydı ters atlama, uçuş, tuhaf fizik efektleri yüzünden silmiştim eğer gameloft böyle bir ayrım yaptıysa hiç hoş değil bencehocam bizimki ortaya denk geliyor
bendede android tablet var ondada süper oluyo ama wpde berbarNote 3 te Flash oyun gibi değil beyler bildiğiniz Asphalt 8 muhteşem. Wp8 deki farklı ve iğrenç.Arkadaşlar yoksa Lumialar Asphalt 8 in yüksek grafiğini kaldıramadığı için mi?

grafiği kaldıramadı diye bir durum yok androidde çıktıktan sonra güncellemeler ile oyun düzeltiliyordu daha Asphalt 8e kaç güncelleme geldi ki , hem ben HTC one da oynadım enim Lumia 920 daha hoş daha güzelNote 3 te Flash oyun gibi değil beyler bildiğiniz Asphalt 8 muhteşem. Wp8 deki farklı ve iğrenç.Arkadaşlar yoksa Lumialar Asphalt 8 in yüksek grafiğini kaldıramadığı için mi?
bildiğim kadarıyla şuan da o ücretsiz dediğiniz platformlarda oyun içi satın alım var fakat bizim mağazada durum böyle değil her aracı yarışlardan kazandığınız paralarla alıyorsunuz.Beyler çözünürlük farkındandır o.Bu arada ayrımdan dolayı indirmedim orda ücretsiz bizde ücretli.