Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Asphalt 8 First Trailer
Sponsorlu Bağlantılar
Türe
Üye
Konu Sahibi
Asphalt 8 First Trailer
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bayon
Üye
çok güzel olmuş
SilentOne
Üye
real racing 3 ten sonra hala grafikler iyi gelmiyor
- - - Eklendi - - -
real racing 3 ten sonra hala grafikler iyi gelmiyor
-Emre
Üye
çok güzele benziyor
hikmet366
Üye
güzel olmuş.
dejavu178
Üye
gayet güzel
aleranol
Üye
Birazdaha gerçekçi grafikler ile arcade yapsalar iyi olurdu. Cılkı çıktı artık 8.si çıktı. Crashday ya da burnout gibi daha iyi kaza efektleri olsa harik olmasa da olur gerçi
Artles
Üye
Bence fenasal olmuş Real Racing'i oynanış yönünden hiç beğenmeyen bi ben mi varım yahu ?
Adı üstünde real racing gerçek yarış işte nitro yok parkur var kupa elemeleri felan var arabalar uçmuyor bir anda 200le gitmiyor.PSdeki gran turismo gibi oynanış tarzı ben çok seviyorum.
Bu arada asphalt azcık play storede gezsin most wanted ve rr3e bak bir de buna bak.Oyuncak araba yarışı gibi olmuş.
güzele benziyor ama yine çarpışmalar saçmalık olacaksa hiç çıkarmasın
furkan4045
Üye
Araba 300 le ucuyor yere duserken en ufak sarsıntı yok bıraz daha gercekcı yapsınlar grafık yapayım derken oynanabılırlıkte artmalı bence genede idare eder
Artles
Üye
Real Racing'te çok zor değil mi yahu ? İndirmiştim ben ama arabaların tamir olma süreleri falan vardı karışık geldi bana baya